Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری امروز در خصوص مذاکرات گفت: ما اهل مذاکره هستیم نه از این جنس که امروز چیزی بگوییم و فردا چیز دیگری، در خفا چیزی بگوییم و در رسانه چیز دیگری را علام و اعمال کنیم. وی افزود: تمام سناریو‌های ما روی میز است، ما کاملا نسبت به موضوع از قبل آگاهی داشته‌ایم برای همه موضوعات هم آگاهی کامل داریم.

سخنگوی دولت: ما همچنان با حفظ منافع و مصالح ملی میز مذاکره را ترک نخواهیم کرد

بورس24 : فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری امروز در خصوص مذاکرات گفت: ما اهل مذاکره هستیم نه از این جنس که امروز چیزی بگوییم و فردا چیز دیگری، در خفا چیزی بگوییم و در رسانه چیز دیگری را علام و اعمال کنیم. وی افزود:  تمام سناریو‌های ما روی میز است، ما کاملا نسبت به موضوع از قبل آگاهی داشته‌ایم برای همه موضوعات هم آگاهی کامل داریم.

مهاجرانی در ادامه بیان کرد: در حوزه هسته ای و تحریم ها برنامه هایمان کاملا مشخص است و دولت تغییری در اجرای برنامه های خودش ندارد و ما همچنان با حفظ منافع و مصالح ملی خودش میز مذاکره را ترک نخواهیم کرد.

منبع خبر: انتخاب

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24