Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی از حذف موقت پرداخت عوارض در خروجی‌های غیرالکترونیک با هدف تسهیل رفت‌وآمد خودرو‌ها خبر داد.

حذف موقت پرداخت عوارض برای تسهیل تردد خودرو‌ها

بورس24 : سخنگوی وزارت راه و شهرسازی از حذف موقت پرداخت عوارض در خروجی‌های غیرالکترونیک با هدف تسهیل رفت‌وآمد خودرو‌ها خبر داد.

مجید اخوان، سخنگوی وزارت راه و شهرسازی از حذف موقت پرداخت عوارض در خروجی‌های غیرالکترونیک با هدف تسهیل رفت‌وآمد خودرو‌ها و جلوگیری از توقف‌های غیرضروری خبر داد.وی با اشاره به تصمیم اتخاذشده در جلسه‌ای با حضور وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: «در راستای روان‌سازی تردد در مسیر‌های پرترافیک، پرداخت عوارض در برخی ایستگاه‌های غیرالکترونیک به‌صورت موقت لغو شده و هموطنان می‌توانند بدون توقف و پرداخت وجه از این مسیر‌ها عبور کنند.»

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی همچنین با اشاره به وضعیت ترافیکی در محور‌های شمالی کشور تصریح کرد: ترافیک سنگین در آزادراه تهران-شمال عمدتاً به دلیل گره ترافیکی در محدوده سیاه‌بیشه است که نیرو‌های راهداری و پلیس راه در محل حضور داشته و در حال مدیریت شرایط برای روان‌سازی جریان عبور و مرور هستند.

منبع خبر: شرق

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24