Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از آغاز عملیات ارزیابی و بازسازی زیرساخت‌های حمل‌ونقل در آذربایجان شرقی به‌ویژه فرودگاه تبریز خبر داد.

بازسازی فرودگاه تبریز آغاز شد

بورس24 : مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از آغاز عملیات ارزیابی و بازسازی زیرساخت‌های حمل‌ونقل در آذربایجان شرقی به‌ویژه فرودگاه تبریز خبر داد.

محمد امیرانی مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اظهار کرد: با توجه به آسیب‌های وارد شده به زیرساخت‌های حمل و نقل آذربایجان شرقی به‌ویژه سطوح پروازی فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز در تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی به کشورمان و با توجه به اهمیت دیار آذربایجان و مقاومت مردم غیور این خطه، از سوی وزیر راه و شهرسازی ماموریت داریم هر چه سریع‌تر اقدامات لازم جهت برآورد خسارات و آغاز عملیات بازسازی را انجام دهیم.

وی افزود: در تجاوز ناجوانمردانه اخیر رژیم کودک‌کش، هر دو باند فرودگاه تبریز دچار آسیب شد که عملیات بازسازی آن پس از اعلام آتش‌بس آغاز شده است. در همین راستا، پیمانکار مربوطه و همچنین مدیران و پرسنل فرودگاه تبریز به‌صورت شبانه‌روزی در حال بازسازی باند و سطوح پروازی فرودگاه هستند.

وی ابراز امیدواری کرد: در اسرع وقت فرودگاه مذکور آماده اعزام و پذیرش مسافران شود.

منبع خبر: تسنیم

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24