Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

ساعر از کشورهای اروپایی طرف برجام خواست تا بند موسوم به «اسنپ‌بک»، مکانیسم ماشه را اجرا و تمام تحریم‌های سازمان ملل را که ذیل برجام لغو شده بود، دوباره اعمال کنند.

درخواست تل آویو از اروپا برای کلید زدن «اسنپ بک»

بورس24 : وزیر امور خارجه اسرائیل از اروپا خواست تا پس از تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی، تحریم‌ها علیه این کشور را بازگرداند.

«گدعون ساعر»، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه و طی پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به تصمیم اخیر جمهوری اسلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی واکنش نشان داد.

ساعر در ادامه ادعاهای خود از کشورهای اروپایی طرف برجام خواست تا بند موسوم به «اسنپ‌بک»، مکانیسم ماشه را اجرا و تمام تحریم‌های سازمان ملل را که ذیل برجام لغو شده بود، دوباره اعمال کنند.

او همچنین مدعی شد: اکنون جامعه بین‌المللی باید قاطعانه عمل کند و از تمام ابزارهای موجود برای متوقف کردن جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران استفاده کند.

منبع خبر: ایسنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24