Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

اعضای دولت تصویب کردند که مبلغ هزار میلیارد تومان برای اسکان موقت خانواده‌های آسیب دیده از جنگ، در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گیرد.

اختصاص هزار میلیارد تومان برای اسکان موقت خانواده‌های جنگ‌زده

بورس24 : اعضای دولت تصویب کردند که مبلغ هزار میلیارد تومان برای اسکان موقت خانواده‌های آسیب دیده از جنگ، در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گیرد.

جلسه هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه با حضور اعضای دولت و به ریاست  مسعود پزشکیان برگزار شد.

بنا به روایت جماران، در این جلسه علاوه بر طرح موضوعات اجرایی توسط برخی اعضا، وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و شهردار تهران، گزارش مفصلی از  اقدامات صورت گرفته برای اسکان موقت خانواده‌هایی که منازل آنها در جنگ ۱۲ روزه آسیب دیده بود و نیز برنامه‌ها و اقدامات مربوط به بازسازی منازل ایشان ارائه کردند.

در ادامه اعضای دولت تصویب کردند که مبلغ هزار میلیارد تومان برای اسکان موقت خانواده‌های آسیب دیده از جنگ، در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گیرد.

پیش از این نیز مقرر شده بود که رسیدگی به وضعیت و جبران خسارات ناشی از جنگ، برای آن دسته از افرادی که جزو کارکنان دولت و نهادهای مختلف هستند، از سوی همان نهاد پیگیری شود.

در ادامه جلسه امروز هیئت دولت، رئیس سازمان اداری و استخدامی، گزارشی درباره ساماندهی وضعیت نیروهای شرکتی ارائه کرد.

در این جلسه همچنین تعدادی از آیین‌نامه‌های اجرایی قانون برنامه هفتم مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب اعضا رسید.

منبع خبر: خبر انلاین

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 270

پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24