Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

سفارت چین در اسرائیل روز سه‌شنبه گزارش میدل ایست آی را رد کرد که خبر داده بود پکن تجهیزات ساخت موشک یا سامانه‌های پدافند هوایی به ایران منتقل کرده است.

سفارت چین در اسرائیل: هیچ سامانه موشکی یا پدافندی به ایران منتقل نکرده‌ایم / پکن هرگز به کشور‌های درگیر در جنگ سلاح صادر نمی‌کند

بورس24 : سفارت چین در اسرائیل روز سه‌شنبه گزارش میدل ایست آی را رد کرد که خبر داده بود پکن تجهیزات ساخت موشک یا سامانه‌های پدافند هوایی به ایران منتقل کرده است.

این سفارت تأکید کرد که چین قویاً با گسترش سلاح‌های کشتار جمعی مخالف است و هرگز به کشورهایی که درگیر جنگ هستند، سلاح صادر نمی‌کند.

سفارت چین در پاسخ به روزنامه «اسرائیل هیوم» اعلام کرد: «سفارت محتوای این گزارش را نادرست می‌داند. به‌عنوان یک اصل کلی، چین قویاً با گسترش سلاح‌های کشتار جمعی و سامانه‌های انتقال آن‌ها مخالف است و به طور مستمر توان اجرایی خود در حوزه منع اشاعه را تقویت می‌کند.»

این سفارتخانه همچنین تأکید کرد: «چین هرگز به کشورهایی که در جنگ هستند سلاح صادر نمی‌کند و بر صادرات اقلام با کاربرد دوگانه کنترل سخت‌گیرانه‌ای اعمال می‌کند. به‌عنوان یکی از اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل، چین رویکردی محتاطانه و مسئولانه در قبال صادرات اقلام نظامی دارد.»

منبع خبر: انتخاب

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24