به گزارش کدال نگر بورس 24 ، شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر که سهام آن در بازار بورس اوراق بهادار تهران با نماد «کتوسعه» خرید و فروش می شود ، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به تیر 1404 را منتشر کرد.

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر که سهام آن در بازار بورس اوراق بهادار تهران با نماد «کتوسعه» خرید و فروش می شود ، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به تیر 1404 را منتشر کرد.
بر اساس این گزارش شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر در 7 ماهه منتهی به تیر 1404 از فروش محصولات و خدمات خود 254 میلیارد تومان درآمد کسب نمود.
این در حالیست که فروش 7 ماهه این شرکت در سال گذشته 230 میلیارد تومان بود. بررسی ها نشان می دهد درآمد این شرکت در 7 ماهه در مقایسه با سال قبل حدود 10 درصد افزایش داشته است.
گفتنی است فروش این شرکت در تیر ماه سال گذشته 40 میلیارد تومان بود که با حدود 13 درصد افزایش به 45میلیارد تومان رسید.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.