متین دیداری مدیرعامل پتروشیمی زاگرس در خصوص به شفاف سازی جدید یکی از شرکت های پتروشیمی در رابطه با بروز مشکل در تاسیسات پتروشیمی مبین و خروج اضطراری یکی از واحدهای آن پتروشیمی در خصوص وضعیت کنونی پتروشیمی زاگرس به خبرنگار بورس ۲۴ گفت : در حال حاضر، هیچ مشکلی از سوی واحد ما وجود ندارد و تمامی واحدهای ما در سرویس کاملاً عملیاتی هستند.

بورس24 : با توجه به مشکل فنی که در خط انتقال آب پتروشیمی مبین برای انتقال آب به پتروشیمی جم رخ داده ، پتروشیمی زاگرس مشکلی برای تامین یوتیلیتی ازپتروشیمی مبین ندارد.
متین دیداری مدیرعامل پتروشیمی زاگرس در خصوص به شفاف سازی جدید یکی از شرکت های پتروشیمی در رابطه با بروز مشکل در تاسیسات پتروشیمی مبین و خروج اضطراری یکی از واحدهای آن پتروشیمی در خصوص وضعیت کنونی پتروشیمی زاگرس به خبرنگار بورس24 گفت : در حال حاضر، هیچ مشکلی از سوی واحد ما وجود ندارد و تمامی واحدهای ما در سرویس کاملاً عملیاتی هستند.
وی گفت : بنابراین هیچ محدودیتی در دریافت آب برای واحدهای ما وجود ندارد.
جم پیلن شب گذشته در سامانه کدال اعلام کرد : در پی بروز مشکل در تأسیسات شرکت مبین انرژی خلیج فارس و به دنبال خروج اضطراری و توقف واحد الفین پتروشیمی جم (به عنوان تأمینکننده خوراک پروپیلن این شرکت)، خط تولید شرکت پتروشیمی جم پیلن نیز تا اطلاع ثانوی متوقف شده است. این اطلاعیه در راستای اجرای ماده ۱۳ دستورالعمل افشای اطلاعات شرکتهای ثبتشده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار صادر میشود.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.