به گزارش کدال نگر بورس 24 ، شرکت پتروشیمی جم اظهار درخصوص شکستگی یک نقطه از خطوط لوله انتقال آبGRP شفاف سازی کرد.

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت پتروشیمی جم اظهار داشت: در پی وقوع شکستگی در لوله GRP انتقال آب دریا متعلق به شرکت مبین انرژی خلیج فارس در روز شنبه مورخ 1404.05.04 ، واحد تولیدی الفین پتروشیمی جم در روز یکشنبه مورخ 1404.05.05 متوقف و به طور موقت از مدار تولید خارج شده است.
لازم به ذکراست در این بازه زمانی که به مدت دو تا سه روز به طول خواهد انجامید، شرکت از این فرصت پیش آمده جهت اجرای برخی فعالیت های تعمیراتی و نیز بهینه سازی تجهیزات خطوط تولید، بهره برداری خواهد نمود تا شرایط مطلوب تری برای از سرگیری فعالیت تولیدی فراهم گردد.
بدیهی است بنا بر اعلام شرکت مبین انرژی خلیج فارس، پس از انجام عملیات تعمیر و بازسازی خطوط لوله، شرکت پتروشیمی جم بلافاصله به مدار تولید باز خواهد گشت.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.