Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

امروز هم فروشنده های بازار بورس دست برتر را داشتند. 83% از نمادها منفی خوردند و بیش از نیمی از نمادهای سرخپوش به صف فروش نشستند. حجم پول خرد خارج شده از بورس نسبت به دیروز بیشتر شد و در پایان 2 همت صف فروش باقی ماند.

شاخص کل بورس ارتفاع 2,6 میلیون واحد را هم از دست داد

بورس24 : امروز هم فروشنده های بازار بورس دست برتر را داشتند. 83% از نمادها منفی خوردند و بیش از نیمی از نمادهای سرخپوش به صف فروش نشستند. حجم پول خرد خارج شده از بورس نسبت به دیروز بیشتر شد و در پایان 2 همت صف فروش باقی ماند.

خالص ارزش معاملات خرد نسبت به دیروز 4% بیشتر شد و به محدوده 3,9 همت رسید.

حقیقی ها 676 میلیارد تومان از سهام و حق تقدم ها و 185 میلیارد تومان از صندوق های سهامی خارج کردند. تراز پول خرد اهرمی ها فقط 5 میلیارد تومان منفی شد.

تراز پول خرد صندوق های درآمد ثابت منفی است. در صندوق های طلا ورود پول حقیقی با حجم کم ادامه دارد.

نمادهای خودرو، وبملت، فملی، شتران، شپنا، نوری، شبندر، وپاسار، خساپا و وبصادر بیشترین خروج پول خرد را ثبت کردند و در مقابل با عمده ترین خریدهای حمایتی حقوقی ها همراه بودند.

بیشترین خریدهای حقیقی از حقوقی در نمادهای سصوفی، فزر و آلومینا بود. نمادهای شستا، سشرق، غزر، سرود، شگویا و صندوق های موج و جهش صورت گرفت.

شاخص کل عمدتا تحت تاثیر نمادهای وبملت، فملی، نوری، فارس، وغدیر، پارس و شتران 35 هزار واحد افت کرد و به محدوده 2 میلیون و 589 هزار واحد برگشت. شاخص هم وزن هم 4 هزار واحد کاهش یافت. از ارتفاع شاخص فرابورس نیز 133 واحد کاسته شد.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24