به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت همکاران سیستم از انجام 4 معامله با 2 شرکت فرعی خبر داد.

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت همکاران سیستم از انجام 4 معامله با 2 شرکت فرعی خبر داد.
بر اساس گزارش منتشر شده در سامانه کدال، شرکت همکاران سیستم اقدام به انجام معامله 2 معامله با شرکت همکاران سیستم پناه تهران نموده است.
موضوع این قرارداد ها ارائه محصول راهکاران ابری به مبلغ 4,290,000 میلیون ریال می باشد و از آنجایی که ارائه محصول راهکاران ابری فروش دارایی نیست، لذا ارزش بازار و ارزش دفتری دارایی های مورد معامله در مورد آن مفهوم ندارد.
معامله دوم این شرکت نیز به مبلغ 15,989,000 میلیون ریال بابت کنترل کیفیت تولید نرم افزار می باشد و از آنجایی که کنترل کیفیت تولید نرم افزار نیز فروش دارایی نیست، لذا ارزش بازار و ارزش دفتری دارایی های مورد معامله در مورد آن مفهوم ندارد.
گفتنی است مبلغ معاملات بر اساس پیش بینی تا پایان سال ارائه شده است.
همکاران سیستم همچنین 2 قرارداد با شرکت اطلاعات مدیریت همکاران سیستم منعقد نموده که بر اساس اطلاعات منتشر شده در سامانه اطلاع رسانی کدال قرارداد اول به مبلغ 5,698,000 میلیون ریال بابت خدمت طراحی، برنامه نویسی و آزمایش سیستم های نرم افزاری سفارش داده شده می باشد که توسط شرکت اطلاعات مدیریت همکاران سیستم ارائه می گردد و بنابراین معامله در قالب خرید و فروش دارایی نیست و ارزش بازار و ارزش دفتری دارایی های مورد معامله در مورد آن مفهوم ندارد.
دومین قرارداد نیز به مبلغ 11,665,000 میلیون ریال بابت فروش قفل های نرم افزاری می باشد که از آنجایی که فروش قفل نرم افزار نیز فروش دارایی نیست، لذا ارزش بازار و ارزش دفتری دارایی های مورد معامله در مورد آن مفهوم ندارد.
گفتنی است مبالغ این معامله ها نیز بر اساس پیش بینی تا پایان سال ارائه شده است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.