Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین گفت: امروز در بروکسل مواضع خود را درباره تضمین‌های امنیتی، از جمله پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا، ارائه کردیم. باید جلوی کشتار را بگیریم.

زلنسکی: پوتین نمی‌خواهد کشتار را متوقف کند، اما باید این کار را انجام دهد/ برقراری آتش‌بس و توافق نهایی ضروری است

بورس24 : ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین گفت: امروز در بروکسل مواضع خود را درباره تضمین‌های امنیتی، از جمله پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا، ارائه کردیم. باید جلوی کشتار را بگیریم.

ارائه مواضع اوکراین در بروکسل

رئیس‌جمهور اوکراین می‌گوید باید سریعاً میان این کشور و روسیه آتش‌بس برقرار و سپس بر روی صلح دائمی کار شود.

 پوتین خواسته‌های زیادی دارد اما ما همه آن‌ها را نمی‌دانیم و بررسی آن‌ها زمان‌بر است و انجام این کار تحت فشار سلاح ناممکن است. ضروری است آتش‌بس برقرار شود و سریعاً روی توافق نهایی کار کنیم و درباره آن در واشنگتن گفت‌وگو خواهیم کرد.

لزوم توقف کشتار و مذاکرات جدی

زلنسکی ادامه داد: پوتین نمی‌خواهد کشتار را متوقف کند، اما باید این کار را انجام دهد و ما به مذاکرات جدی نیاز داریم که می‌تواند از خط جبهه کنونی آغاز شود. خط تماس بهترین خط برای گفت‌وگو است و اروپایی‌ها از این موضوع حمایت می‌کنند.

او افزود: روسیه هنوز در منطقه دونتسک موفق نبوده و پوتین طی ۱۲ سال نتوانسته آن را تحت کنترل خود درآورد. قانون اساسی ما واگذاری یا معاوضه سرزمین‌ها را ممنوع می‌کند.

وی در پایان تصریح کرد: مهم است که ایالات متحده با اروپا برای تأمین تضمین‌های امنیتی برای ما همکاری کند. ما پیوستن به اتحادیه اروپا را بخشی از تضمین‌های امنیتی می‌دانیم.

منبع خبر: انتخاب

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24