به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 8600 میلیارد تومان بهمبلغ 10700 میلیارد تومان ، و با عنایت به انقضای مهلت استفاده از حق تقدم افزایش سرمایه مذکور برای تحقق افزایش سرمایه تعداد 1,571,605,368 سهم برای پذیره نویسی عمومی عرضه نمود.

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 8600 میلیارد تومان بهمبلغ 10700 میلیارد تومان ، و با عنایت به انقضای مهلت استفاده از حق تقدم افزایش سرمایه مذکور برای تحقق افزایش سرمایه تعداد 1,571,605,368 سهم برای پذیره نویسی عمومی عرضه نمود.
چندی پیش نیز مهلت استفاده از حق تقدم های استفاده نشده خود را تا تاریخ 29 مرداد ماه سال 1404 تمدید کرد. لذا امروز آخرین فرصت مشارکت در حراج حق تقدمهای استفاده نشده نماد «تجلیح» میباشد. این فرصت تا پایان ساعات معاملاتی بازار امروز برقرار خواهد بود.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.