Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

خبرگزاری تسنیم از قول یک منبع آگاه با اشاره به توافق ایران و سه کشور اروپایی برای برگزاری مذاکرات هسته‌ای، نوشت: مذاکرات هسته‌ای ایران با سه کشور اروپایی (آلمان، فرانسه و‌انگلیس) فردا در ژنو برگزار خواهد شد. وی گفت: دستورکار این مذاکرات مسائل هسته‌ای و موضوع رفع تحریم‌هاست.

مذاکرات ایران و اروپا فردا در ژنو برگزار می‌شود

بورس24 : مذاکرات هسته‌ای ایران با سه کشور اروپایی (آلمان، فرانسه و‌ انگلیس) فردا سه‌شنبه در ژنو سوئیس برگزار خواهد شد.

خبرگزاری تسنیم از قول یک منبع آگاه با اشاره به توافق ایران و سه کشور اروپایی برای برگزاری مذاکرات هسته‌ای، نوشت: مذاکرات هسته‌ای ایران با سه کشور اروپایی (آلمان، فرانسه و‌انگلیس) فردا در ژنو برگزار خواهد شد.

وی گفت: دستورکار این مذاکرات مسائل هسته‌ای و موضوع رفع تحریم‌هاست.

مجید تخت‌روانچی، مسئول هئیت ایرانی در مذاکرات ژنو است و از طرف آلمان، فرانسه و انگلیس معاونان وزرای خارجه حضور خواهند داشت.

منبع خبر: تسنیم

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24