Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل، پس از نامه فرانسه، آلمان و انگلیس به شورای امنیت برای بازگرداندن تحریم‌های ایران، خواستار مذاکره در مورد توافق هسته‌ای ایران شد.

گوترش پس از اقدام تروئیکای اروپا خواستار مذاکره در مورد توافق هسته‌ای ایران شد

بورس24 : آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل، پس از نامه فرانسه، آلمان و انگلیس به شورای امنیت برای بازگرداندن تحریم‌های ایران، خواستار مذاکره در مورد توافق هسته‌ای ایران شد.

استفان دوجاریک، سخنگوی دبیر کل سازمان ملل، گفت که گوترش از نامه‌ای که فرانسه، آلمان و انگلیس مطابق با قطعنامه 2231 به شورای امنیت ارسال کرده‌اند، آگاه است. 

دوجاریک گفت: دبیرکل از شرکت‌کنندگان در برجام و شورای امنیت می‌خواهد که به مذاکرات ادامه دهند تا یک راه‌حل دیپلماتیک پیدا کنند که ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین کند و مزایای اقتصادی برای مردم ایران به همراه داشته باشد.

او خاطرنشان کرد که در 30 روز آینده، فرصتی برای جلوگیری از هرگونه تشدید بیشتر تنش و یافتن راهی برای پیشبرد صلح وجود دارد.

دوجاریک افزود: او همچنین بر ضرورت به‌کارگیری تمام تلاش‌ها برای جلوگیری از درگیری نظامی مجدد تأکید می‌کند و خواستار اولویت‌بندی گفتگو برای رسیدگی به نگرانی‌های مربوط به برنامه هسته‌ای ایران و امنیت منطقه‌ای گسترده‌تر است.

منبع خبر: تسنیم

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24