Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

وزیر خارجه ایران در گفت‌وگوی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل، با اشاره به رویکرد مسئولانه ایران در انجام گفت‌وگوهای سازنده با آژانس برای نیل به تفاهم، بر ضرورت درک ارزش و اهمیت این تحول از سوی طرف‌های اروپایی و اعضای شورای امنیت سازمان ملل تاکید کرد.

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران با دبیرکل سازمان ملل درباره همکاری‌های هسته‌ای

بورس24 : وزیر خارجه ایران در گفت‌وگوی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل، با اشاره به رویکرد مسئولانه ایران در انجام گفت‌وگوهای سازنده با آژانس برای نیل به تفاهم، بر ضرورت درک ارزش و اهمیت این تحول از سوی طرف‌های اروپایی و اعضای شورای امنیت سازمان ملل تاکید کرد.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد شامگاه پنج‌شنبه در تماس تلفنی با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، راجع به موضوع هسته‌ای ایران و نیز تحولات منطقه‌ای گفت‌وگو کرد.

دبیرکل سازمان ملل متحد با استقبال از تفاهم اخیر در مورد نحوه تعامل ایران و آژانس، بر حمایت سازمان ملل از ادامه گفت‌وگوها و روند دیپلماتیک در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران تاکید کرد.

تاکید ایران بر حقوق هسته‌ای و محکومیت تجاوزها

وزیر امور خارجه ایران با تاکید بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای صیانت از حقوق و منافع ملت ایران وفق معاهده منع اشاعه، ضرورت موضع‌گیری صریح و قاطع سازمان ملل متحد و همه کشورها در محکومیت حملات غیرقانونی علیه تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را یادآور شد.

عراقچی رویکرد سه کشور اروپایی در نادیده‌گرفتن تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی و تهدید به بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت را غیرمسئولانه و ناموجه دانست و تصریح کرد چنین رویکردی صرفا موجب پیچیده‌تر شدن موضوع خواهد شد.

او همچنین با اشاره به رویکرد مسئولانه جمهوری اسلامی ایران در انجام گفت‌وگوهای سازنده با آژانس برای نیل به تفاهمی جهت ایفای تعهدات پادمانی ایران در وضعیت جدید ناشی از حملات غیرقانونی به تاسیسات هسته‌ای ایران، بر ضرورت درک ارزش و اهمیت این تحول از سوی طرف‌های اروپایی و اعضای شورای امنیت سازمان ملل تاکید کرد.

وزیر امور خارجه ایران نسل‌کشی در فلسطین اشغالی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی را مهم‌ترین مساله روز دنیا دانست و ضمن محکوم‌کردن تجاوز تروریستی اخیر این رژیم به قطر، بر مسئولیت مشترک جامعه جهانی، سازمان ملل متحد و شخص دبیرکل برای توقف نسل‌کشی و مهار زدن بر سیطره‌طلبی و تجاوزگری اسرائیل تاکید کرد.

منبع خبر: ایسنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24