به گزارش کدال نگر بورس 24 ، شرکت سیم و کابل ابهر که سهام آن در بازار بورس اوراق بهادار تهران با نماد «بکابل» خرید و فروش می شود ، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به شهریور 1404 را منتشر کرد.

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت سیم و کابل ابهر که سهام آن در بازار بورس اوراق بهادار تهران با نماد «بکابل» خرید و فروش می شود ، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به شهریور 1404 را منتشر کرد.
بر اساس این گزارش شرکت سیم و کابل ابهر در 6 ماهه منتهی به شهریور 1404 از فروش محصولات و خدمات خود 2810 میلیارد تومان درآمد کسب نمود.
این در حالیست که فروش 6 ماهه این شرکت در سال گذشته 1663 میلیارد تومان بود. بررسی ها نشان می دهد درآمد این شرکت در 6 ماهه در مقایسه با سال قبل حدود 69 درصد افزایش داشته است.
گفتنی است درآمد این شرکت در شهریور ماه سال گذشته 232 میلیارد تومان بود که با حدود 175 درصد افزایش به 638 میلیارد تومان رسید.
لازم به ذکر است بیشترین درآمد شهریور ماه این شرکت با سرمایه ثبت شده حدود 410 میلیارد تومانی در سال جاری مربوط به کابل فشار ضعیف به مبلغ 437 میلیارد تومان می باشد.
همچنین از میان فروش صادراتی نیز درآمد حاصل از کابل فشار متوسط به مبلغ 102 میلیارد تومان بیشترین سهم را از فروش این ماه به خود اختصاص داد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.