Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

سخنگو طرح کالابرگ الکترونیک از افزوده شدن گوشت بلدرچین، ماهی و میگو به ۱۲ قلم کالای اساسی این طرح خبر داد.

گوشت بلدرچین، ماهی و میگو وارد سبد حمایتی طرح کالابرگ الکترونیک شدند

بورس24 : سخنگو طرح کالابرگ الکترونیک از افزوده شدن گوشت بلدرچین، ماهی و میگو به ۱۲ قلم کالای اساسی این طرح خبر داد.

مرحله چهارم شارژ کالابرگ و افزودن محصولات جدید

مرجان دبیری، سخنگو طرح کالابرگ الکترونیک از افزوده شدن محصولات آبزی به ۱۲ قلم کالاهای اساسی خبر داد و گفت: در مرحله چهارم شارژ کالابرگ الکترونیکی که مهر ماه انجام شد محصولات جدیدی به ۱۱ قلم پیشین اضافه شده است.

رسته ماکیان و آبزیان؛ ۴ قلم تازه به فهرست کالاهای اساسی

وی افزود: گوشت بوقلمون و بلدرچین در رسته ماکیان و ماهی و میگو در رسته آبزیان ۴ قلم اضافه شده به فهرست کالاهای اساسی برای خرید خانوارهای دهک اول تا هفتم است.

سخنگو طرح کالابرگ الکترونیک در ادامه به آمار خرید خانوارها تا امروز صبح اشاره کرد و گفت: تا ساعت ۷ امروز ۱۴ مهر ۱۶ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۹۹۶ نفر سرپرست خانوار خرید کامل خود را انجام و مانده شارژ یارانه غیرنقدی آنها صفر است.

میزان شارژ یارانه غیرنقدی خانوارهای دهک اول تا سوم به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و خانوارهای دهک چهارم تا هفتم ۳۵۰ هزار تومان است که در هر مرحله دولت تامین اعتبار می کند.

منبع خبر: تحلیل بازار

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24