Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

سردار پاکپور در دیدار با قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق از آمادگی کامل ایران برای پاسخ قاطع به هرگونه تعدی در آینده خبر داد و تاکید کرد: جهنمی علیه دشمن به پا خواهیم کرد.

هشدار تند فرمانده کل سپاه به آمریکا و اسرائیل: در صورت تعدی، «جهنمی» به پا خواهیم کرد

بورس24 : سردار پاکپور در دیدار با قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق از آمادگی کامل ایران برای پاسخ قاطع به هرگونه تعدی در آینده خبر داد و تاکید کرد: جهنمی علیه دشمن به پا خواهیم کرد.

تأکید بر همکاری‌های امنیتی تهران و بغداد

دیدار بین قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق، و هیئت همراه وی با سرلشکر پاسدار محمد پاکپور، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برگزار شد. 

قاسم الاعرجی در این دیدار، سلام و تحیات رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر عراق را به سرلشکر پاکپور ابلاغ و بر تعهد عراق به اجرای توافقات امنیتی با ایران تأکید نمود.

وی با بیان اینکه «امنیت ایران، امنیت عراق است»، هرگونه سوءاستفاده از خاک عراق علیه ایران را قاطعانه رد کرد و از تشکیل کمیته مشترک برای نظارت بر اجرای معاهده امنیتی دو کشور و جلوگیری از هرگونه تحرکات غیرقانونی خبر داد.

بررسی جنگ ۱۲ روزه و نقش وحدت ملی ایران

الاعرجی همچنین به آتش‌بس اخیر در غزه اشاره کرد و با ابراز بی‌اعتمادی به رژیم صهیونیستی، احتمال نقض این آتش‌بس را بالا دانست و تأکید کرد: اتحاد کشورهای منطقه کلید برقراری آرامش و ثبات است. در جنگ ۱۲روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، دشمن انتظار داشت ملت ایران علیه نظام خود قیام کند، اما ملت ایران با انسجام ملی، پایبندی خود به اصول انقلاب را نشان داد.

هشدار شدید سپاه به دشمنان منطقه

سرلشکر پاکپور نیز ضمن خوش‌آمدگویی به هیئت عراقی، این دیدار را در مقطع کنونی عراق بسیار مهم دانست و هشدار داد: دشمنان منطقه به دنبال تضعیف وحدت داخلی کشورها هستند. در جنگ ۱۲ روزه، رژیم صهیونیستی قصد داشت با ترور فرماندهان و ایجاد آشوب، انسجام ملی ایران را مختل کند، اما با درایت رهبر معظم انقلاب و هوشیاری ملت، این توطئه خنثی شد.

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به توان دفاعی ایران در جنگ ۱۲ روزه، اظهار داشت: «دشمن گمان می‌کرد توان موشکی ما در روزهای ابتدایی کاهش خواهد یافت، اما با قدرت و شدت عمل کردیم و اهداف موردنظر را با دقت بالا منهدم کردیم.»

وی همچنین از آمادگی کامل ایران برای پاسخ قاطع به هرگونه تعدی در آینده خبر داد و تاکید کرد: جهنمی علیه دشمن به پا خواهیم کرد.

سرلشکر محمد پاکپور با قدردانی از اقدامات عراق در کنترل گروه‌های معارض در جریان جنگ ۱۲ روزه، خواستار اجرای کامل توافقات امنیتی و استقرار کمیته میدانی برای نظارت بر مناطق مرزی شد و تأکید کرد: این گروه‌ها تهدیدی برای امنیت هر دو کشور هستند و باید با همکاری مشترک مهار شوند.

قاسم الاعرجی نیز در پاسخ،  بار دیگر بر تعهد عراق به پیشگیری از هرگونه اقدام علیه امنیت ایران از خاک این کشور تأکید کرد و گفت: «ما در جنگ ۱۲ روزه اجازه هیچ‌گونه تحرکی به گروه‌های معارض ندادیم و در آینده نیز قاطعانه مانع خواهیم شد.» 

در پایان، دو طرف بر تقویت همکاری‌های امنیتی و عملیاتی کردن توافقات دوجانبه تأکید داشتند و مقامات عراقی پایبندی اخلاقی و سیاسی خود به تعهدات با ایران را مورد تأکید قرار دادند.

منبع خبر: خبر آنلاین

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24