به گزارش کدال نگر بورس 24 ، شرکت زغال سنگ پروده طبس که سهام آن در بازار بورس اوراق بهادار تهران با نماد «کزغال» خرید و فروش می شود ، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به مهر 1404 را منتشر کرد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت زغال سنگ پروده طبس که سهام آن در بازار بورس اوراق بهادار تهران با نماد «کزغال» خرید و فروش می شود ، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به مهر 1404 را منتشر کرد.
بر اساس این گزارش شرکت زغال سنگ پروده طبس در 7 ماهه منتهی به مهر 1404 از فروش محصولات و خدمات خود 1612 میلیارد تومان درآمد کسب نمود.
این در حالیست که درآمد 7 ماهه این شرکت در سال گذشته 1367 میلیارد تومان بود. بررسی ها نشان می دهد درآمد این شرکت در 7 ماهه در مقایسه با سال قبل حدود 18 درصد افزایش داشته است.
گفتنی است درآمد این شرکت در مهر ماه سال گذشته 159 میلیارد تومان بود که با حدود 60 درصد افزایش به 255 میلیارد تومان رسید.
لازم به ذکر است بیشترین درآمد مهر ماه این شرکت با سرمایه ثبت شده 350 میلیارد تومانی در سال جاری مربوط به کنستانتره زغال سنگ به مبلغ 244 میلیارد تومان می باشد.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.