درخواستهای دیگر پوتین کاهش شدید نیروهای مسلح اوکراین و تضمین عدم عضویت کییف در ناتو بود
 
 
 بورس24 : فایننشال تایمز نوشت: روز جمعه، روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد که ایالات متحده نشست بوداپست را که قرار بود بین رؤسای جمهور آمریکا و روسیه، دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین، برگزار شود، پس از اصرار مسکو بر درخواستهای سختگیرانه درباره اوکراین، لغو کرد.
در ادامه این مطلب آمده است: به گفته همین منبع، ایالات متحده پس از تماس تلفنی بین وزیر امور خارجه روسیه، سرگئی لاوروف، و همتای آمریکاییاش، مارکو روبیو، که در آن به ترامپ اطلاع داده شد مسکو هیچ تمایلی به مذاکره ندارد، قله بوداپست را لغو کرد.
براساس گزارش این روزنامه، برنامه برگزاری نشست بوداپست در این ماه بین ترامپ و پوتین پس از پافشاری مسکو بر درخواستهایش، از جمله درخواست اوکراین برای واگذاری مناطق بیشتری به روسیه بهعنوان شرطی برای آتشبس، معلق شد.
درخواستهای روسیه
چند روز پس از توافق ترامپ و پوتین برای دیدار در پایتخت مجارستان بهمنظور بررسی نحوه پایان دادن به جنگ روسیه در اوکراین، وزارت امور خارجه روسیه یادداشتی به واشنگتن ارسال کرد و در آن همان درخواستها را برای رسیدگی به آنچه پوتین «علل ریشهای» جنگ مینامد، تأیید کرد.
این درخواستها شامل واگذاری مناطق، کاهش شدید نیروهای مسلح اوکراین و تضمین عدم عضویت هرگز اوکراین در پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) بود، طبق آنچه فایننشال تایمز گزارش کرده است.
ترامپ شنبه گذشته تأکید کرده بود که هیچ گفتوگویی با همتای روس خود انجام نخواهد داد مگر اینکه پوتین «جدیت» خود را برای دستیابی به توافقی که جنگ در اوکراین را پایان دهد، نشان دهد.
کرملین نیز چند روز پیش از تلاشهایی که آنها را بهمنظور تضعیف گفتوگوی سازنده با واشنگتن درباره اوکراین میدانست، انتقاد کرد.
از سوی دیگر، رئیسجمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، در این ماه اعلام کرد که در حالی که اوکراین برای مذاکرات صلح آماده است، ابتدا حاضر نخواهد بود نیروهای خود را از مناطق اضافی خارج کند، همانطور که مسکو خواسته بود.
 
 



 
  
  
  
  
  
  
  
 










نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.