Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: محدودیت واردات خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ سی‌سی در کمیسیون بودجه مجلس رفع و با حمایت مجلس و دولت، این اصلاحیه قانونی تا پایان امسال نهایی خواهد شد.

محدودیت واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی‌سی رفع می‌شود

بورس24 : دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: محدودیت واردات خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ سی‌سی در کمیسیون بودجه مجلس رفع و با حمایت مجلس و دولت، این اصلاحیه قانونی تا پایان امسال نهایی خواهد شد.

اصلاح قانون مناطق آزاد پس از ۳۲ سال

رضا مسرور دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد با اشاره به پیگیری‌های دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد برای احیای مزیت‌ها و مشوق‌های قانونی این مناطق افزود: اصلاح قانون مناطق آزاد پس از ۳۲ سال با کار کارشناسی دقیق و حضور فعال نمایندگان و مدیران مناطق در ده‌ها جلسه، نهایی شد. در این اصلاحیه موضوعاتی چون مالیات بر ارزش افزوده، بازگشت مالیات به سازمان‌های مناطق آزاد پس از دو دهه، و سایر چالش‌های این مناطق مورد بازنگری قرار گرفته است.

تحول در رویکرد دولت و اقدامات اجرایی

مسرور با بیان اینکه رویکرد جدید دولت چهاردهم بر بازمهندسی مناطق آزاد و بازگشت به فلسفه اولیه تأسیس آن‌ها است، اظهار داشت: همان‌طور که امروز آقای وزیر نیز تأکید کردند، توسعه کشور نه تنها می‌تواند از دل مناطق آزاد بگذرد، بلکه به تعبیر ایشان، راه‌حل اقتصاد کشور از مسیر مناطق آزاد می‌گذرد. این نگاه تحول‌آفرین و اعتقادی در دولت و در میان حامیان توسعه، از جمله جناب آقای دکتر پزشکیان، نویدبخش دوره‌ای تازه برای مناطق آزاد است.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به اقدامات اجرایی اخیر گفت: در آغاز دوره جدید، امکان واردات خودرو به مناطق آزاد وجود نداشت، اما اکنون این موضوع عملیاتی شده است. همچنین مشکل مالیات بر ارزش افزوده مضاعف برطرف شد و تخصیص ارز برای واحدهای تولیدی در مناطق آزاد با همکاری بانک مرکزی سامان یافت؛ به‌گونه‌ای که امروز دیگر با صف‌های چندماهه برای دریافت ارز مواجه نیستیم.

مسرور از طرح بررسی رفع محدودیت واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی‌سی در کمیسیون بودجه مجلس خبر داد و افزود: با حمایت مجلس و دولت، این اصلاحیه قانونی و سایر برنامه‌های تحول مناطق آزاد تا پایان امسال نهایی خواهد شد. نباید ناامید بود؛ با همکاری همه ارکان و همراهی بخش‌خصوصی، می‌توانیم مسیر رشد و رونق مناطق آزاد را احیا کنیم.

منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24