Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصلاحات اعمال شده شورای نگهبان در قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با موضوع اعلام نرخ خرید و فروش ارز توسط بانک مرکزی موافقت کردند.

نمایندگان مجلس موضوع اعلام نرخ خرید و فروش ارز توسط بانک مرکزی را اصلاح کردند

بورس24 : نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصلاحات اعمال شده شورای نگهبان در قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با موضوع اعلام نرخ خرید و فروش ارز توسط بانک مرکزی موافقت کردند.

در جلسه امروز یکشنبه(۱۱ آبان ماه)، صحن علنی مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون اقتصادی درمورد لایحه اصلاح بند(الف) ماده(۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که اعاده شده از شورای نگهبان است و به موضوع اعلام نرخ خرید و فروش ارز توسط بانک مرکزی اختصاص دارد، در دستور کار صحن مجلس قرار گرفت و نمایندگان برای تامین نظر شورای نگهبان با این اصلاح موافقت کردند.

بند (الف) ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که اصلاح شد، به این شرح است:

تبصره ۱- برابری پول‌های خارجی نسبت به "ریال" و نرخ خرید و فروش ارز توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب نظام ارزی حاکم «موضوع ماده (۴۴) این قانون» با رعایت ذخایر ارزی و تعهدات قانونی کشور، محاسبه و اعلام می‌شود.

پیش از رای گیری حسینعلی دلیگانی در تذکری گفت: در این اصلاح موضوع صندوق بین المللی پول حذف نشده است. همچنین نظام ارزی حاکم در عبارت گفته شده به نظر می‌رسد ابهام دارد. چرا که باید مشخص شود نظام ارزی حاکم توسط قانون تعیین می‌شود یا فرد دیگری.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس افزود: در متن، گفته شده که بانک مرکزی به جای تعیین، اعلام کند که به نظر می‌رسد از آنجا که بانک مرکزی در قبال نرخ ارز مسوولیت دارد، ممکن است سبب پاسخگویی یا عدم پاسخگویی بانک مرکزی شود.

در ادامه محمدباقرقالیباف در پاسخ به حاجی دلیگانی گفت: موضوع مربوط به ارز در ماده ۱۱ برنامه هفتم و بند(پ) آمده است و در سیاست‌های ارزی، موضوع تورم و ارز را بر عهده بانک مرکزی گذاشته است. از طرفی ایراد شورای نگهبان درباره موضوع تعیین و اعلام است و ابهام دیگری در این موضوع وجود ندارد.

همچنین محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه و علیرضا سلیمی نماینده تهران با بیان تذکرات ابهام‌هایی را به این اصلاحیه اعلام کردند که رئیس مجلس شورای اسلامی این تذکرات را وارد ندانست.

منبع خبر: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24