Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

در گروه پتروشیمی معاملات پرعرضه پیش رفت اما فضا خیلی هم بد نبود و به نظر باید کمی فرصت داد تا هم شاهد دست به دست شدن سهام باشیم و هم موضوع نرخ خوراک تعیین تکلیف شود.

پتروشیمی‌ها دوباره روی رادار بورس؛ سیگنال‌های مثبت از نهاد تصمیم‌گیر

بورس24 : در گروه پتروشیمی معاملات پرعرضه پیش رفت اما فضا خیلی هم بد نبود و به نظر باید کمی فرصت داد تا هم شاهد دست به دست شدن سهام باشیم و هم موضوع نرخ خوراک تعیین تکلیف شود.

روز چهارشنبه، احمد مهدوی ابهری، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: دستور رئیس‌جمهوری به وزیر نفت، مقرر شده فرمول قیمت‌گذاری خوراک پتروشیمی‌ها مورد بازنگری قرار گیرد. کار کارشناسی در این زمینه در حال انجام است. معاونت برنامه‌ریزی وزارت نفت مسئول انجام این بررسی‌هاست و هنوز نتیجه نهایی مشخص نشده است.

انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با همکاری مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران و کمیسیون‌های صنعت و انرژی مجلس، مطالعات کارشناسی مستقلی انجام داده‌ است. جمع‌بندی این مطالعات و پیشنهادها آماده و به وزارت نفت ارائه شده است. منتظر هستیم تا نتایج بررسی‌های کارشناسی وزارت نفت نهایی شود و فرمول جدید قیمت‌گذاری خوراک پتروشیمی‌ها اعلام شود.

درخصوص نرخ خوراک، آخرین شایعات حکایت از خارج شدن هاب دو کشور اروپایی از فرمول گذشته دارد اما گفته می‌شود یک کف نرخ در نظر گرفته می‌شود که حوالی 8 سنت است.

به نظر راه حل خوبی باشد اما فعلا این موضوع را در حد شنیده در نظر بگیرید چراکه سیبی که به آسمان پرتاب شده تا برگشت به زمین هزاران چرخ خواهد خورد ...

قبلا هم به این نکته اشاره شد که اصلاح نرخ خوراک بیشترین تاثیر را در شرکت‌های تولیدکننده اوره و متانول‌سازان دارد. و البته اثر روانی مثبتی نه‌تنها بر کلیت گروه که روی کل بورس خواهد داشت.

در این گروه شپدیس و زاگرس رندترین گزینه هستند. البته درخصوص زاگرس باید گفت که اگر نرخ خوراک اصلاح شود، این روند صعودی پایدار و ادامه‌دار خواهد بود. در کنار زاگرس، شفن هم بد نیست اما اهرم بالایی در نرخ خوراک ندارد.

به نظر اگر قصد خرید در گروه پتروشیمی را دارید، پارسان را در این قیمت‌ها زیر نظر داشته باشید. سهم طی مدت اخیر پولبک خوبی به سقف تاریخی داشته و طبیعتا هر چه به زمان برگزاری مجمع نزدیک‌تر شود، روند رو به رشد بهتری خواهد گرفت.

و در نهایت اشاره به شپترو داشته باشیم که شفاف‌سازی زده و خبر از اتمام دوره اورهال خطوط تولیدی خود داده است. تولید PVC شرکت به بیش از 120 تن در روز خواهد رسید که تاثیرات مثبت بر سودوزیان خواهد داشت. البته خبر اصلی در شپترو، بحث واگذاری بلوک تاپیکو با فارس است که می‌تواند عاملی برای تحولات اساسی در این شرکت باشد. قبلا هم پیشنهاد شد که بهتر است کمی شپترو خریداری کنید و این سهم را زیر نظر داشته باشید.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24