Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

شرکت جهان نوین آریا دور جدید فروش نیسان سیلفی بنزینی را با قیمت تازه سه میلیارد و چهارصد و سی‌وهشت میلیون تومان آغاز کرد. این رقم نسبت به دوره قبلی پنجاه‌ونه میلیون تومان افزایش داشته و همزمان با آغاز ثبت‌نام رسمی، اعلام شد خودروهای تحویلی دارای گارانتی و شماره‌گذاری فوری خواهند بود. به‌گفته کارشناسان بازار، تحول قیمتی اخیر سیلفی بازتابی از تغییر نرخ ارز و افزایش هزینه تأمین قطعات در مسیر بازگشت برندهای ژاپنی به بازار ایران است.

سیلفی جدید در خط فروش؛ نیسان با جهش ۵۹ میلیونی وارد فصل تازه ثبت‌نام شد

بورس24 : شرکت جهان نوین آریا به عنوان نماینده رسمی نیسان در ایران، طی اطلاعیه‌ای از آغاز دور جدید ثبت‌نام برای مدل نیسان سیلفی بنزینی خبر داد؛ این مرحله با اعمال افزایش ۵۹ میلیون تومانی نسبت به دوره پیشین همراه شده است.

بر اساس اعلام رسمی، قیمت پیشین این خودرو سه میلیارد و سیصد و هفتاد و نه میلیون تومان بود که در دور تازه به سه میلیارد و چهارصد و سی‌وهشت میلیون تومان رسیده است. به این ترتیب، روند اصلاح قیمت‌ها در بازار واردات خودروهای ژاپنی شدت گرفته و شرکت جهان نوین آریا خود را آماده پاسخ به تقاضای انباشته مشتریان داخلی کرده است.

نیسان سیلفی از جمله مدل‌های سدان ژاپنی با پیشرانه بنزینی ۱.۶ لیتری چهارسیلندر و گیربکس Xtronic CVT است که در ایران با تمرکز بر مصرف سوخت اقتصادی، کیفیت ساخت بالا و دوام قطعات عرضه می‌شود. این خودرو در بخش ایمنی به شش کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری الکترونیک و هشدار خروج از خط مجهز است و در کلاس قیمتی خود رقیب مستقیم تویوتا کرولا و مزدا۳ محسوب می‌شود.

آغاز ثبت‌نام جدید با تأکید بر تحویل زودهنگام و برنامه فروش نقدی یا اقساطی اعلام شده است. جهان نوین آریا اعلام کرد کلیه خودروهای عرضه‌شده دارای شماره‌گذاری فوری و گارانتی رسمی نیسان هستند و ثبت‌نام از امروز از طریق نمایندگی‌های منتخب آغاز شد.

افزایش ۵۹ میلیون تومانی قیمت، در شرایطی رخ داده که بازار خودروهای وارداتی پس از ماه‌ها رکود در آستانه شروع موج جدید خرید قرار دارد. تحلیلگران بازار معتقدند این تغییر قیمت از سیاست تازه نیسان برای تطبیق ارزش‌گذاری با نرخ جدید ارز و هزینه‌های تأمین قطعات پیروی می‌کند. با این حال، با توجه به استقبال از دوره‌های قبلی فروش سیلفی، پیش‌بینی می‌شود ظرفیت ثبت‌نام جدید ظرف چند ساعت تکمیل شود.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24