Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

با تداوم معضل بی‌آبی در کشور و گسترش آن در اغلب استان‌ها، هواشناسی اعلام کرد که بارش‌های احتمالی در آذر ماه هم جبران کمبود بارش در مهر و آبان را نخواهد کرد.

نماینده رئیس‌جمهور: انتقال پایتخت منتفی شد، مشکلات آب تهران را در خود پایتخت حل می‌کنیم

بورس24 : با تداوم معضل بی‌آبی در کشور و گسترش آن در اغلب استان‌ها، هواشناسی اعلام کرد که بارش‌های احتمالی در آذر ماه هم جبران کمبود بارش در مهر و آبان را نخواهد کرد.

خشک‌ترین پاییز شش دهه اخیر در تهران

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: امسال یکی از خشک‌ترین و سخت‌ترین سال‌های شش دهه اخیر است و در ۶۰ سال گذشته سابقه نداشته که در مهر و آبان حتی یک قطره باران در تهران نبارد.

پیرهادی گفت: مردم باید با بزرگواری و گذشت خود به یکدیگر کمک کنند و در عین حال ناتوانی و بی‌تدبیری مدیرانی را که در سال‌های گذشته وظایف خود را به‌درستی انجام نداده‌اند، ببخشند. 

پیرهادی در ادامه به بی‌تدبیری دیگر در حوزه مدیریت آب اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تعداد زیادی از لوله‌های انتقال آب در تهران فرسوده است و این شبکه آبرسانی به دلیل‌عدم نوسازی، موجب هدررفت حجم زیادی از آب می‌شود. 

نقش عوامل اقلیمی و بی‌تدبیری مدیریتی

یک کارشناس هواشناسی تأکید کرد: موج بارش‌ها از شنبه آغاز می‌شود. پدیده «پر ارتفاع جنب حاره‌ای» عامل اصلی بی‌بارشی در خاورمیانه است. به زبان ساده، این رویداد جوی مانند یک سقف نامرئی در لایه بالایی جو عمل کرده و مانع صعود رطوبت و تشکیل ابر می‌شود.

تالاب‌ها در خطر و راه‌حل‌های فناورانه در تهران

در ادامه، محیط‌زیست خوزستان اعلام کرد: ۵۸ درصد از مساحت تالاب شادگان خشک شده فقط ۵۰ درصد حق‌آبه این تالاب اختصاص داده شده است.

همچنین یک مقام سازمان هواشناسی گفت: حدود ۲۵ درصد از کل بارش سالانه کشور در فصل پاییز اتفاق می‌افتد، اما بخش عمده این سهم تا کنون محقق نشده، حتی اگر آذر هم پربارش باشد، دو ماه ابتدایی خشک پاییز جبران نمی‌شود.

نماینده رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور نیز خبر داد: انتقال پایتخت از دستور کار خارج شده و تصمیم قطعی بر آن است که چالش آب و مسائل زیست‌محیطی پایتخت از طریق فناوری‌های نوین و مدیریت علمی منابع در همان تهران برطرف شود.

شهردار تهران هم در واکنش به این معضلات گفته: به رئیس‌جمهور پیشنهاد دادیم که در منازل تهران، بر روی کنتورها کاهنده نصب کنیم تا شاهد مدیریت مصرف آب باشیم.

منبع خبر: انتخاب

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24