Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

با وجود بارش خفیف باران در تهران،‌ میانگین کیفیت هوای هم‌اکنون پایتخت در شرایط ناسالم برای همه است.

بارش اندک باران، هوای تهران را تمیز نکرد / شاخص آلودگی هوای پایتخت؛ ۱۶۵

بورس24 : با وجود بارش خفیف باران در تهران،‌ میانگین کیفیت هوای هم‌اکنون پایتخت در شرایط ناسالم برای همه است.

همانگونه که بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی انتظار می‌رفت ساعتی پیش بارش خفیف باران، تهران را در بر گرفت اما با توجه به اینکه همراه با وزش باد موثر نبود، تاثیری بر کاهش آلودگی هوای پایتخت نگذاشت.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران آلاینده شاخص هم‌اکنون ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون با میانگین ۱۶۵ و  کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای همه است. آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون با میانگین ۱۵۸ بود و کیفیت هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای همه  قرار داشت.

از ابتدای سال جاری هوای تهران تا ۴ آذرماه ۶ روز پاک ، ۱۲۳ روز قابل قبول،‌ ۱۰۶ روز ناسالم برای گروه‌های حساس،  ۱۷ روز ناسالم، ۲ روز بسیار ناسالم و ۲ روز خطرناک بوده است.

منبع خبر: انتخاب

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24