Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

یک مسئول هواشناسی گفت: بر اساس هشدار زرد، بارش برف و باران در گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و شمال خراسان رضوی تشدید می‌شود و از فردا به‌تدریج بارندگی‌ها در اغلب مناطق پایان خواهد یافت.

وضعیت هواشناسی امروز یکشنبه ۳۰ آذر 1404 / پایان تدریجی بارندگی‌ها از فردا؛ تداوم آلودگی هوا در تهران تا چهارشنبه

بورس24 : یک مسئول هواشناسی گفت: بر اساس هشدار زرد، بارش برف و باران در گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و شمال خراسان رضوی تشدید می‌شود و از فردا به‌تدریج بارندگی‌ها در اغلب مناطق پایان خواهد یافت.

تشدید بارش در سواحل خزر و شمال‌شرق کشور

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور گفت: امروز (یکشنبه، ۳۰ آذر) بارندگی در نوار شرقی کشور پایان می‌یابد، اما با نفوذ جریانات شمالی به شرق سواحل دریای خزر، در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، ابرناکی، بارش باران و برف، وزش باد و کاهش دما رخ خواهد داد.

وی افزود: در سایر مناطق نوار شرقی کشور، تنها وزش باد و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود. روز دوشنبه (یکم دی) و سه‌شنبه (۲ دی) در غالب مناطق کشور، جوی آرام و پایدار مستقر خواهد بود و طی این مدت، روز دوشنبه در نوار غربی و روز سه‌شنبه در نیمه شرقی کشور، افزایش نسبی دما مورد انتظار است.

آرامش جوی در اغلب مناطق؛ گردوخاک در جنوب

ضیائیان با بیان اینکه روز چهارشنبه (۳ دی) در برخی ساعات، در نیمه شمالی کشور افزایش وزش باد و افزایش ابرناکی پیش‌بینی می‌شود، تصریح کرد: امروز در جزایر واقع در خلیج فارس، وزش باد و نفوذ گردوخاک از مرزهای جنوبی موجب کاهش کیفیت هوا خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت هوای پایتخت نیز گفت: آسمان تهران امروز (۳۰ آذر) صاف تا کمی ابری، گاهی همراه با وزش باد ملایم و به‌تدریج غبار محلی خواهد بود و حداقل دمای یک و حداکثر دمای هشت درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

تداوم آلودگی هوا در تهران تا چهارشنبه

وی با اشاره به صدور هشدار زرد هواشناسی نسبت به بارش برف و باران در نواحی گرمسیر، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، پدیده مه و کاهش محسوس دما ادامه داد: این شرایط جوی امروز در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و شمال خراسان رضوی مورد انتظار است.

ضیائیان با اشاره به صدور هشدار زرد هواشناسی در پی تداوم آلودگی هوا در تهران یادآور شد: افزایش آلاینده‌های جوی به‌ویژه ذرات معلق کوچک‌تر از ۲.۵ میکرون تا روز چهارشنبه (۳ دی) ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: پایداری نسبی جو و نبود وزش باد قابل ملاحظه، به‌ویژه در ساعات عصر و شب تا اوایل صبح، موجب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی به‌خصوص ذرات معلق کوچک‌تر از ۲.۵ میکرون در استان تهران، به‌ویژه مناطق مرکزی و جنوبی آن می‌شود.

وی ادامه داد: این شرایط سبب غبار محلی، افزایش نسبی غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس خواهد شد و در صورت عدم مهار منابع انتشار آلاینده‌ها، در برخی ساعات، ناسالم شدن هوا برای تمام گروه‌ها، به‌ویژه در مناطق پرتردد مرکزی و جنوبی شهر تهران و کاهش دید، دور از انتظار نیست.

ضیائیان در پایان خاطرنشان کرد: بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف، تا قسمتی ابری و گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود و با توجه به ماندگاری توده هوای سرد تا اواسط هفته، به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات، یخبندان و مه دور از انتظار نخواهد بود.

منبع خبر: اقتصاد ۲۴

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 266
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24