به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت پاکدیس که با نماد غدیس در بازار سرمایه ایران فعالیت دارد گزارش آذر ماه خود را بر سایت کدال منتشر کرد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت پاکدیس که با نماد غدیس در بازار سرمایه ایران فعالیت دارد گزارش آذر ماه خود را بر سایت کدال منتشر کرد.
نظر به اینکه سال مالی شرکت پایان آذر ماه می باشد لذا شرکت در آذر ماه علاوه بر عملکرد آبان ، عملکرد 9 ماهه گذشته خود را نیز ارائه میکند. مطابق این گزارش آخرین سرمایه ثبت شده برای غدیس 117 میلیارد تومان می باشد.
براساس گزارش مذکور، غدیس در 9 ماه منتهی به آذر ماه سال جاری 4043 میلیارد تومان درآمد محقق کرده است. این شرکت در دوره مشابه سال قبل موفق به ثبت 2403 میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش شده بود. مقایسه درآمد شرکت در دو سال اخیر نشان دهنده رشد حدود 68 درصدی درآمد سال جاری می باشد.
از مبلغ گفته شده برای درآمد سال جاری(4043 میلیارد تومان)، 285 میلیارد تومان آن در آذر ماه محقق گشته است.
لازم به ذکر است که این شرکت هم فروش داخلی و هم فروش صادراتی دارد که مجموع فروش داخلی آذر ماه شرکت که 321 میلیارد تومان است که بیشترین فروش مربوط به سرفصل انواع آبمیوه با مبلغ 253 میلیارد تومان می باشد. فروض صادراتی شرکت 3 میلیارد تومان می باشد.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.