به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت بیمه ما که سهام آن با نماد ما در بازار سرمایه ایران در حال داد و ستد می باشد، از عملکرد خود در 9 ماهه گزارش ارائه کرد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت بیمه ما که سهام آن با نماد ما در بازار سرمایه ایران در حال داد و ستد می باشد، از عملکرد خود در 9 ماهه گزارش ارائه کرد. بر اساس اطلاعات منتشر شده درآمد حق بیمه صادره این واحد تجاری تا پایان 9 ماهه منتهی به آذر سال 1404 به رقم 15995 میلیارد تومان رسید. مقایسه این رقم با درآمد حق بیمه تولیدی محقق شده در دوره مشابه سال مالی قبل از افزایش 114 درصدی ان حکایت دارد. گفتنی است از مجموع حق بیمه 9 ماهه 2135 میلیارد تومان یعنی حدود 13 درصد در ماه آذر محقق گشته است.
بررسی پرتفوی بیمه ای نشان می دهد رشته زندگی - غیر اندوخته دار بیشترین متقاضی را در میان رشته های مختلف بیمه ای این شرکت به خود اختصاص داده است. به طوری که در آذر ماه 44 درصد از سبد درآمد مذکور مربوط به این رشته بوده است. اما در کل 9 ماهه 43 درصد از پرتفوی بیمه ای شرکت سهم رشته زندگی اندوخته دار شده است و این رشته در جایگاه نخست سبد بیمه ای شرکت قرار گرفت. پس از آن نیز رشتهدرمان با کسب سهم 25 درصدی در 9 ماهه در جایگاه دوم سبد درآمدی شرکت قرار گرفته است.
ما در آذر ماه 755 میلیارد تومان خسارت به بیمه شدگان پرداخت کرد تا جمع خسارت پرداخت شده 9 ماهه به حدود 8164 میلیارد تومان برسد. بررسی سبد خسارات پرداختی این شرکت گویای آن است که بیشترین سهم خسارت پرداخت شده در آذر ( 40 درصد معادل 303 میلیارد تومان) برای رشته درمان و کل 9 ماهه ( 47 درصد معادل 3862 میلیارد تومان) برای رشته زندگی اندوخته دار اختصاص داشته است.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.