بازار بورس یکبار دیگر در محاصره عرضه کننده ها قرار گرفت. حقوقی ها که 45% از خریدهای امروز بازار را بر عهده داشتند تا پایان 8,8 همت سرمایه تزریق کردند اما بیش از 7 همت از صف های فروش بدون خریدار ماند.
بورس24 : بازار بورس یکبار دیگر در محاصره عرضه کننده ها قرار گرفت. حقوقی ها که 45% از خریدهای امروز بازار را بر عهده داشتند تا پایان 8,8 همت سرمایه تزریق کردند اما بیش از 7 همت از صف های فروش بدون خریدار ماند.
ارزش کل معاملات خرد بازار بورس و فرابورس با حدود 16% افزایش نسبت به روز گذشته به بالاتر از 34,5 همت رسید. در نتیجه داد و ستدهای امروز حدود 8,8 همت نقدینگی حقیقی از بورس بیرون رفت که 7,8 همت از آن به بخش سهام و حق تقدم ها اختصاص داشت.
بیشترین خروج پول خرد مربوط به صنایع شیمیایی، فرآورده های نفتی، فلزی، بانکی، چند رشته ای صنعتی، سرمایه گذاری ها و معدنی بود.
صندوق های اهرمی زیر 80 میلیارد تومان پول خرد از دست دادند اما خروج پول خرد از سایر صندوق های سهامی بیش از 900 میلیارد تومان بود.
تا این لحظه از روز جاری 2,2 همت پول خرد از صندوق های فیکس اینکام و بیش از 790 میلیارد تومان از صندوق های طلا بیرون رفته است.
شاخص کل فقط 0,8% معادل 35 هزار واحد عقب رفت و به سطح 4 میلیون و 325 هزار واحد رسید. فملی و شپدیس بیشترین نقش مثبت را بازی کردند اما فولاد، وبملت، فارس، وامید و شستا بیشترین اثرگذاری منفی را داشتند.
شاخص هم وزن اما با افت 1,9% مواجه شد و 21 هزار واحد پایین تر از دیروز و در ارتفاع 1 میلیون و 106 هزار واحدی به کار خود خاتمه داد. شاخص فرابورس نیز 630 واحد افت را ثبت کرد.














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.