به گزارش کدال نگر بورس 24،شرکت معدن کاران نسوز که سهام آن در بورس اوراق بهادار تهران با نماد «کانسار» خرید و فروش می شود گزارش فعالیت 10 ماهه منتهی به دی ماه 1404 را منتشر کرد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ،شرکت معدن کاران نسوز که سهام آن در بورس اوراق بهادار تهران با نماد «کانسار» خرید و فروش می شود گزارش فعالیت 10 ماهه منتهی به دی ماه 1404 را منتشر کرد.
شرکت معدن کاران نسوز در مدت 10 ماهه منتهی به دی سال جاری حدود 550 میلیارد تومان درآمد از فروش محصولات خود به دست آورد. فروش دی ماه شرکت 67 میلیارد تومان بود.
از ابتدای سال تا پایان دی ماه ماسه سیلسی بیشترین میزان فروش را داشته است که 421 میلیارد تومان می باشد. مقایسه میزان تولید و فروش شرکت با دوره مشابه قبل نشان دهنده افزایش هر دو مقوله می باشد.
فروش ریالی 10 ماهه سال 1403 برابر با 415 میلیارد تومان گزارش شده بود و به این ترتیب رشد 33 درصدی را در فروش خود رقم زد.
















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.