استاندار گیلان از نیاز فوری به اصلاح قانون کاربری اراضی خبر داده؛ پیشنهادی که میتواند زمینهای بلااستفاده کشاورزی را وارد چرخه ساخت مسکن کند.
بورس24 : مقامات محلی استان های شمالی خواستار اجرای قانونی هستند که بر اساس آن به دولت مجوز می دهد زمین های دارای کاربری کشاورزی پس از مدتی به کاربری مسکونی تغییر موقعیت داده شود.
در این باره استاندار گیلان در افتتاح پروژه هایی که به مناسبت دهه فجر در هفته گذشته انجام شد اعلام کرد، در این استان برای تامین زمین جهت ساخت مسکن مورد نیاز جوان با کمبود مواجه است آن هم در شرایطی که عمده اراضی موجود در گیلان زمین های درجه یک و درجه دو کشاورزی هستند.
در استان گیلان طبق آخرین برآوردها 200 هکتار زمین برای ساخت مسکن کسری وجود دارد.
استاندار گیلان گفته است که اصلاحیه ای در قانون و مقررات مرتبط با اراضی شهری نیاز داریم مبنی بر اینکه اگر زمینی طی ۵ سال کاشت و داشت و برداشت نداشته باشد مجاز باشیم که برای مسکن مورد نیاز مورد استفاده قرار بدهیم.
براساس گفته های این مقام محلی در استان گیلان، قیمت بالای زمین و سهم هزینه ای آن در ساخت مسکن باعث شده مشارکت در ساخت برای ساختمان سازی و تولید مسکن با نرخ های بالا صورت بگیرد و این امکان تولید مسکن ارزان را مشکل کرده است.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.