Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 296
تبلیغ بورس24

در صورت عدم اقدام، سهمیه به صورت خودکار به خودرویی تعلق می‌گیرد که در ماه‌های گذشته بیشترین میزان سوخت‌گیری و تردد را داشته و سایر خودرو‌ها بنزین یارانه‌ای دریافت نخواهند کرد

شرکت پخش فرآورده‌های نفتی: افرادی که مالک چند خودرو هستند، تا ۲۷ بهمن فرصت دارند تا نسبت به تعیین خودروی اصلی برای دریافت سهمیه بنزین اقدام کنند

بورس24 : شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد مالکان چند خودرو تا ۲۷ بهمن فرصت دارند با مراجعه به سامانه تعیین‌شده، خودروی مشمول دریافت سهمیه بنزین را انتخاب کنند.

شرکت ملی پخش فراورده های نفتی اعلام کرد که در راستای اجرای مرحله دوم مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد مالکان دارای چند خودرو تا تاریخ ۲۷ بهمن‌ماه فرصت دارند با مراجعه به سامانه Fcs.niopdc.ir، خودروی مشمول دریافت سهمیه بنزین را انتخاب کنند.

بر این اساس، مالکان چند خودرو می‌توانند شخصاً تعیین کنند که سهمیه بنزین به کارت سوخت کدام‌یک از خودروهای آن‌ها اختصاص یابد.

در صورتی که مالکان تا پایان مهلت مقرر نسبت به انتخاب خودروی موردنظر اقدام نکنند، سهمیه بنزین به‌صورت خودکار تنها به خودرویی تعلق خواهد گرفت که در ماه‌های گذشته بیشترین میزان سوخت‌گیری و تردد را داشته است. در این حالت، سایر خودروهای متعلق به آن فرد، سهمیه بنزین یارانه‌ای ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومانی دریافت نخواهند کرد.

منبع خبر: مهر

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 294
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 266
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24