به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت گروه صنعتی سدید در خصوص عملکرد شرکت زیر مجموعه توضیحات تکمیلی ارائه کرد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت گروه صنعتی سدید در خصوص عملکرد شرکت زیر مجموعه توضیحات تکمیلی ارائه کرد.
وسدید بیان داشت گردیده میزان سود عملیاتی به میزان ۲۰% از کل مبلغ قرارداد ( لوله ۴۲ اینچ به مبلغ 136.282میلیون ریال و لوله ۵۶ اینچ 214476 میلیون ریال برآورد میگردد) آثار مالی ناشی از اجرای این قرارداد موجب کاهش زیان انباشته در شرکت فرعی لوله سازی ماهشهر و به مبلغ آن موجب کاهش زیان تلفیقی خواهد شد.
قرارداد فروش ۱۰۵۱ متر لوله به قطر ۵۶ اینچ و به وزن تقریبی ۱۰۴۱ تن منعقد شده و لوله آماده تحویل به کارفرما میباشد قبل از تحویل لوله لازم است اقدامات ترخیص و امور گمرکی از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر انجام پذیرد.
پیش بینی می شود در ماه آینده این موضوع به سرانجام برسد تعیین نرخ بر اساس نرخ پایه فولاد اکسین و هزینه های ساخت با توافق و مصوبه هیأت مدیره شرکت انجام پذیرفته است.
در رابطه با تولید و ساخت ۱۰.۰۰۰ تن لوله ۴۲ اینچ بر اساس قرارداد منعقد شده، عملیات ساخت در سال ۱۴۰۵ انجام خواهد شد.
















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.