بازار بورس امروز کاملا در محاصره فروشنده ها قرار داشت. فشار عرضه ها موجب شد تا 94% از نمادها لباس سرخ به تن کرده و 81% از کل بازار با صفوف فروش 7,7 همتی رو به رو شود.
بورس24 : بازار بورس امروز کاملا در محاصره فروشنده ها قرار داشت. فشار عرضه ها موجب شد تا 94% از نمادها لباس سرخ به تن کرده و 81% از کل بازار با صفوف فروش 7,7 همتی رو به رو شود.
کل ارزش معاملات خرد امروز بورس به 5 همت هم نرسید. به ازاء 4,977 میلیارد تومان داد و ستد خرد که 3,6 همت از آن به بخش سهام و حق تقدم ها مربوط می شد، بیش از 1,5 همت پول خرد از بورس خروج زد.
در روز جاری صندوق های درآمد ثابت نیز با خروج قوی پول خرد رو به رو هستند. اما صندوق های طلا ورود ملایم نقدینگی حقیقی را تجربه می کنند.
نمادهای فملی، اروند، دریا، ثپهران، حفارس، وبملت، شپنا، وپاسار، نماد و وغدیر بیشترین فروش های حقیقی به حقوقی را تشکیل دادند. بیشترین خریدهای حقیقی از حقوقی روی نمادهای رانفورح، مدیر، نیروترانسفو، فزر، غپینو، پخشح، تکشا، کاریس، قلرست و ولملت صورت گرفت.
در روز جاری شاخص کل 2,7% و شاخص هم وزن 2,3% ریزش کردند. شاخص کل بورس با افت 103 هزار واحدی به ابتدای قله 3,7 میلیون واحد برگشت. فملی، فارس، فولاد، پارسان، شپنا، وغدیر و شپدیس بیشترین نقش را داشتند.
شاخص هم وزن نیز با عقب نشینی 22 هزار واحدی در محدوده 958 هزار واحد نشست. نماگر بازار فرابورس از افت 670 واحدی خبر داد.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.