Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 296
تبلیغ بورس24

رویترز نوشت: یک مقام ارشد ایرانی امروز ۲۲ فوریه از برگزاری دور دیگری از مذاکرات با آمریکا در اوایل مارس سال جاری خبر داد.

رویترز: دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؛ ماه مارس، موعد احتمالی گفتگوها

بورس24 : یک مقام ارشد ایرانی روز یکشنبه به خبرگزاری رویترز گفت ایران و ایالات متحده درباره دامنه و سازوکار لغو تحریم‌ها علیه تهران در ازای محدودیت‌هایی بر برنامه هسته‌ای ایران اختلاف نظر دارند و افزود که دور جدیدی از مذاکرات برای اوایل ماه مارس برنامه‌ریزی شده است.

این مقام گفت تهران می‌تواند به‌طور جدی ترکیبی از اقدامات شامل صادرات بخشی از ذخایر اورانیوم با غنای بالا (HEU)، کاهش سطح غنای آن و ایجاد یک کنسرسیوم منطقه‌ای برای غنی‌سازی اورانیوم را بررسی کند، اما در مقابل، حق ایران برای «غنی‌سازی صلح‌آمیز هسته‌ای» باید به رسمیت شناخته شود.

او افزود: «مذاکرات ادامه دارد و امکان دستیابی به یک توافق موقت وجود دارد.»

این مقام ارشد همچنین گفت تهران کنترل منابع نفتی و معدنی خود را واگذار نخواهد کرد، اما شرکت‌های آمریکایی می‌توانند به‌عنوان پیمانکار در میادین نفت و گاز ایران مشارکت داشته باشند.

منبع خبر: انتخاب

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 294
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24