به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت سرمایه گذاری بوعلی که سهام آن در بازار بورس و اوراق بهادار تهران با نماد «وبوعلی» خرید و فروش می شود، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به بهمن ماه 1404 خود را منتشر کرد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت سرمایه گذاری بوعلی که سهام آن در بازار بورس و اوراق بهادار تهران با نماد «وبوعلی» خرید و فروش می شود، گزارش فعالیت ماهانه منتهی به بهمن ماه 1404 خود را منتشر کرد.
بر اساس این گزارش شرکت سرمایه گذاری بوعلی از معاملات خود در بهمن ماه حدود 6 میلیارد تومان زیان شناسایی کرد. مجموع خرید سهام این شرکت در بهمن ماه 50 میلیارد تومان بود و فروش بهمن ماه این شرکت نیز به 23 میلیارد تومان رسید.
ارزش پرتفوی بورسی این شرکت نیز در این ماه از 2611 میلیارد تومان به 2265 میلیارد تومان رسید و 346 میلیارد تومان کاهش داشت.
بیشترین سهم ارزش پرتفوی این شرکت مربوط به شرکت شرکت پالایش نفت اصفهان به مبلغ 317 میلیارد تومان بود.
















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.