Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

دبیر انجمن شرکت‌های کشتیرانی گفت: هزینه‌های شرکت‌های کشتیرانی در این شرایط و در بازه زمانی یکساله بجز قیمت سوخت، حدود ٢٠ درصد افزایش پیدا کرده است.

پس لرزه جنگ ایران در کرایه حمل دریایی / افزایش ٢٧٠ درصدی هزینه‌های صاحبان کالا

بورس24 : مسعود پلمه، دبیر انجمن شرکت‌های کشتیرانی درباره اثرگذاری افزایش قیمت نفت در پی جنگ صهیونیستی- آمریکایی علیه ایران و افزایش نرخ سوخت بر کرایه حمل دریایی اظهار داشت: به واسطه شرایط جنگی، نرخ سوخت افزایش پیدا کرده و نرخ کرایه را هم تحت تاثیر گذاشته است. بخشی از هزینه‌های اضافه‌ای که در حمل دریایی ایجاد شده، حاصل از افزایش نرخ سوخت و بخشی از آن هم، هزینه ریسک بوده که این هزینه مازاد؛ خاص منطقه خلیج فارس، دریای عمان است.

 وی تاکید کرد: براساس اطلاعاتی که به دست آوردیم، در برخی مسیرها کرایه حمل دریایی تا دو برابر افزایش یافته است.

دبیرکل انجمن شرکت‌های کشتیرانی گفت: توجه داشته باشید که کرایه دو برابر شده یعنی آن بخش هزینه حمل که به صورت متداول از مشتری اخذ می‌شود که شامل هزینه سوخت هم می‌شود.

پلمه ادامه داد: اگر قرار باشد کالایی در مسیر خلیج فارس و دریای عمان که از نظر بیمه منطقه جنگی معرفی شده، حمل شود؛ علاوه بر هزینه کرایه، هزینه دیگری را تحت عنوان WAR RISK SURCHARG - هزینه ریسک جنگ- باید بپردازند که براساس نرخ شرکت‌های بیمه‌ای تعیین می‌شود اما طبیعتاً شرکت‌های کشتیرانی عدد بالاتری از نرخ تعیین شده را بر عملیات حمل کالا اعمال و اضافه می‌کنند.

وی ادامه داد: شرکت DP World به عنوان بهره‌بردار بندر جبل‌علی و شرکت‌های دیگر، این ریسک جنگ را برای کانتینرها با ظرفیت ٢٠ فوتی، ٢ هزار دلار و ۴٠ فوتی ٣ هزار دلار اعلام کرده است، اما تردد عملیات تجاری در منطقه خلیج فارس به ویژه از تنگه هرمز به بعد تماما باید با اجازه و هماهنگی کامل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران انجام شود که طبیعتاً اگر مالک کشتی کشورهای متخاصم رژیم صهیونسیتی و آمریکایی باشد از تردد آن ممانعت خواهد شد.

دبیر کل انجمن شرکت‌های کشتیرانی تاکید کرد: معمولا تمام شرکت‌های کشتیرانی اصلی در دنیا که فعالیت‌های بین‌المللی را مدیریت می‌کنند از آمدن این منطقه و عبور از تنگه هرمز خودداری می‌کنند.

پلمه افزود: هزینه‌های شرکت‌های کشتیرانی در این شرایط در بازه زمانی یکساله بجز قیمت سوخت، حدود ٢٠ درصد افزایش پیدا کرده است اما با احتساب قیمت سوخت این هزینه‌ها برای شرکت کشتیرانی حداقل ۵٠ درصد بالا رفته اما همین هزینه برای مشتری حداقل ١٠٠ درصد افزایش و در مواردی هزینه حمل تا ٢٧٠ درصد افزایش پیدا کرده‌ است.

منبع خبر: ایلنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24