وزیر دفاع پاکستان با بیان اینکه در حالی که مذاکرات صلح در اسلامآباد در جریان است، نسلکشی در لبنان در حال انجام است افزود: اسرائیل شر و نفرینی برای بشریت است.
بورس24 : وزیر دفاع پاکستان با بیان اینکه در حالی که مذاکرات صلح در اسلامآباد در جریان است، نسلکشی در لبنان در حال انجام است افزود: اسرائیل شر و نفرینی برای بشریت است.
«خواجه محمد آصف» در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اسرائیل شر و نفرینی برای بشریت است، در حالی که مذاکرات صلح در اسلامآباد در جریان است، نسلکشی در لبنان در حال انجام است.
وی افزود: شهروندان بیگناه توسط اسرائیل کشته میشوند، ابتدا غزه، سپس ایران و اکنون لبنان، خونریزی بدون توقف ادامه دارد. امیدوارم و دعا میکنم کسانی که این دولت سرطانی را بر زمین فلسطین ایجاد کردند تا از یهودیان اروپایی خلاص شوند، در جهنم بسوزند.













نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.