Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری ارس صبا امروز با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شد.

مجمع «وارس» 40 تومان سود تقسیم کرد

بورس24 : مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری ارس صبا امروز با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شد.

این مجمع به ازای هر سهم ۴۰ تومان  معادل ۳۸ درصد تقسیم کرد.

مهم ترین موارد مطرح شده در مجمع به شرح زیر است:

*عملکرد وارس

-در بخش نسبت‌های سودآوری، نسبت بازدهی دارایی‌ها ۴۴ درصد و نسبت بازده حقوق صاحبان سهام ۷۱.۲ درصد گزارش شده است.

-شرکت از مهرماه ۱۴۰۴ فعالیت خود را در زمینه تولید و تجهیزات مرتبط با ترانسفورماتور آغاز کرده است. همچنین در آخرین مرحله، سرمایه شرکت از ۱۵۰ میلیارد تومان به ۳۰۰ میلیارد تومان از محل آورده افزایش یافته است.

-از منظر بورس اوراق بهادار، تعداد روزهای باز بودن نماد در سال گذشته ۳۵ روز بوده و تعداد روزهایی که معامله انجام شده ۲۵ روز گزارش شده است.

*در خصوص جایگاه شرکت در صنعت، فعالیت اصلی شرکت سرمایه‌گذاری در صنایع برق است. صنعت برق به دلیل ویژگی‌های منحصر به‌فرد نسبت به دیگر صنایع زیرساختی، از جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد و امور مالی برخوردار است.

* از جمله ویژگی‌های این صنعت می‌توان به سرمایه‌بر بودن طرح‌ها، پایین بودن نرخ بازگشت سرمایه و هزینه بالای تولید انرژی الکتریکی به دلیل راندمان متوسط اشاره کرد. همچنین در بخش‌های تولید، انتقال و توزیع نیاز به سرمایه‌گذاری قابل توجهی وجود دارد و مسئله ذخیره‌سازی در بخش تولید نیز اهمیت زیادی دارد.

*نرخ رشد شرکت‌های فرعی گروه سالانه حدود ۳۵ درصد برآورد می‌شود. شرکت‌های فعال در این صنعت با در اختیار داشتن حدود ۱۵ درصد از سهم بازار فروش داخلی، در سال مالی اخیر موفق به فروش محصولات مختلف در بازار داخلی شده‌اند.

*درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری و سهام شرکت نیز در سال مالی اخیر حدود ۴۸۵۱ میلیارد تومان گزارش شده است که نسبت به سال قبل رشد قابل توجهی داشته است. بخش عمده این رشد به دلیل فروش شرکت زیرمجموعه ماکو بوده است.

*در خصوص تغییرات نسبت‌ها:

نسبت جاری: ۲۲ درصد

نسبت بدهی: تغییر داشته است

تغییرات در ساختار سرمایه: مبلغ ۱۲۳۶ میلیارد تومان که نسبت به سال قبل تقریباً دو برابر شده است.

*در بخش سرمایه‌گذاری‌ها:

کوتاه‌مدت: تغییرات خاصی نداشته‌ایم.

بلندمدت:

سهام پذیرفته‌شده در بورس: ۲۸۳ میلیارد تومان

سهام پذیرفته‌نشده در بورس: ۶۲۰ میلیارد تومان

جمع سرمایه‌گذاری بلندمدت: ۶۲۲ میلیارد تومان

بخش عمده این سرمایه‌گذاری‌ها در ماکو و شرکت نیروگاه انجام شده است.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24