Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

تاکنون سه نفر به دلیل ابتلا به ویروس هانتا در دنیا جان خود را از دست داده اند.

ردیابی مسافران مبتلا به ویروس هانتا در 9 کشور/ آخرین آمار از جان‌باختگان اعلام شد

بورس24 : ۹ کشور در جهان در تلاشند تا با ردیابی مسافرانی که قبل از شناسایی ویروس از کشتی پیاده شده‌اند و همچنین شناسایی افرادی که از آن زمان با آنها در تماس نزدیک بوده‌اند، شیوع ویروس هانتا را که در یک کشتی کروز ظاهر شده است، مهار کنند.

این شیوع منجر به مرگ سه نفر از جمله یک زوج هلندی و یک شهروند آلمانی شده است. سازمان بهداشت جهانی پنج مورد ابتلا به این ویروس و سه مورد مشکوک دیگر را تایید کرده است.

اپراتور کشتی اعلام کرد که با همه مسافرانی که در جزیره سانت هلنا در اقیانوس اطلس جنوبی در طول توقف کشتی در ۲۴ آوریل پیاده شده‌اند، تماس گرفته است.

این شرکت افزود که در بین این مسافران، افرادی حداقل از ۱۲ کشور بوده اند و با هفت انگلیسی و ۶ آمریکایی که در ۲۴ آوریل از این کشتی پیاده شده اند، تماس گرفته است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، اولین مورد تایید شده ابتلا به هانتاویروس در ابتدای ماه می ثبت شد.

هیچ شیوع همه‌گیری یا اپیدمی وجود ندارد

در این زمینه، سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرد که شیوع هانتاویروس در حال حاضر همه‌گیری یا اپیدمی محسوب نمی‌شود.

«ماریا وان کرکوف» مدیر بخش آمادگی و واکنش به بیماری‌های همه‌گیر سازمان بهداشت جهانی گفت: این شروع یک اپیدمی و یک بیماری همه‌گیر نیست، اما فرصتی است تا اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات متمرکز بر دلایل بیماری‌زایی این ویروس را یادآوری کنیم، زیرا درمان‌ها، واکسن‌ها و روش‌های تشخیصی جان انسان‌ها را نجات می‌دهند.

«عبدالرحمان محمود» مدیر برنامه فوریت‌های بهداشتی سازمان بهداشت جهانی گفت: معتقدیم که اگر اقدامات بهداشت عمومی اجرا شود و اگر همه کشورها همبستگی نشان دهند، این حادثه محدود باقی خواهد ماند.

وی افزود: هیچ واکسن یا درمان خاصی برای این ویروس وجود ندارد، که معمولا" از طریق جوندگان آلوده، به ویژه از طریق تماس با ادرار، مدفوع و بزاق آنها پخش می‌شود.

کنترل در آمریکا و اروپا

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده نیز اعلام کرد که از نزدیک وضعیت را زیر نظر دارد و تاکید کرد که خطر برای شهروندان آمریکا در حال حاضر بسیار پایین است.

شرکت اوشن واید اکسبیدپیشنز»(Oceanwide Expeditions) گزارش داد که در حال حاضر در تلاش است تا همه مسافران و خدمه‌ای را که از ۲۰ مارس در بنادر مختلف کشتی سوار و پیاده شده‌اند، شناسایی کند.

این زوج هلندی که گمان می‌رود اولین موارد هانتا ویروس باشند، در اول آوریل سوار کشتی شدند.

شرکت هواپیمایی (کیه ال ام) هلند روز چهارشنبه اعلام کرد که زن هلندی را به دلیل وخامت حالش از پروازی در ژوهانسبورگ در ۲۵ آوریل خارج کرده است. او قبل از رسیدن به هلند درگذشت.

مقامات هلندی گفتند که روزانه با خدمه و مسافرانی که با زن هلندی فوت شده در تماس بوده‌اند، برای آزمایش پزشکی تماس گرفته می‌شود.

سه بیمار روز چهارشنبه با موفقیت از کشتی تخلیه شدند. ۲ نفر به بیمارستانی در هلند منتقل شدند، در حالی که نفر سوم، یک زن، برای درمان به آلمان منتقل شد.

بیمارستان دانشگاه دوسلدورف که زن آلمانی را درمان می‌کند، گزارش داد که او مورد تایید شده‌ای نیست، اما با یک بیمار در تماس بوده و در حال حاضر تحت آزمایش است.

در سوئیس نیز مقامات گفتند که مردی که در کشتی کروز بوده و در بیمارستان بستری شده بود، آزمایش ویروس او مثبت بوده است.

مقامات بهداشتی دانمارک نیز اعلام کردند که یک شهروند دانمارکی که در کشتی بوده به خانه بازگشته و به عنوان یک اقدام احتیاطی به او توصیه شده است که خود را قرنطینه کند.

منبع خبر: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24