Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در دیدار با وزیر کشور پاکستان گفت: حوادث اخیر نشان داد که حضور آمریکا در منطقه نه تنها امنیت‌زا نیست، بلکه زمینه ناامنی را فراهم می کند.

قالیباف: حضور آمریکا در منطقه امنیت‌زا نیست، بلکه زمینه ناامنی را فراهم می‌کند

بورس24 : رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در دیدار با وزیر کشور پاکستان گفت: حوادث اخیر نشان داد که حضور آمریکا در منطقه نه تنها امنیت‌زا نیست، بلکه زمینه ناامنی را فراهم می کند.

انتقاد از توهم امنیت‌آوری آمریکا

 محمدباقر قالیباف روز یکشنبه ۲۷ اردیبهشت در دیدار وزیر کشور پاکستان گفت: برخی دولت‌های منطقه تصور می کردند حضور آمریکا برای آنها امنیت‌آور است اما حوادث اخیر نشان داد که این حضور نه تنها امنیت‌زا نیست بلکه زمینه ناامنی را هم فراهم می‌کند.

قدردانی از حمایت پاکستان

وی افزود: از حمایت‌ها و همکاری‌های ملت و دولت پاکستان از جمهوری اسلامی ایران در جنگ بزرگ اخیر، قدردانی می‌کنیم؛ مردم ایران و مقامات کشور، پشتیبانی‌های دولت پاکستان را کاملا درک می‌کنند و رهبر معظم انقلاب هم در نخستین پیام خود توجه ویژه ای به پاکستان داشتند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: روابط دوجانبه تهران-اسلام آباد در حال حاضر خوب است؛ همکاری‌های دو کشور در زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی باید نسبت به گذشته افزایش و سرعت پیدا کند و در این مسیر توسعه همکاری های پارلمانی هم در دستور کار ما قرار دارد.

قالیباف گفت: جنگ تحمیلی اخیر علیه ایران نشان داد که آمریکا و رژیم صهیونیستی برای همه ملت ها و کشورهای منطقه ما فقط شر و ناامنی به ارمغان می آورند، برخی دولتهای منطقه تصور می کردند حضور آمریکا برای آنها امنیت آور است اما حوادث اخیر نشان داد که این حضور نه تنها امنیت زا نیست بلکه زمینه ناامنی را هم فراهم می کند.
وی تاکید کرد: باطل‌السحر این شرایط، این است که کشورهای منطقه با اعتماد و همکاری بین خودشان، زمینه ایجاد و توسعه روابط اقتصادی و همکاری‌های سیاسی و امنیتی را فراهم کنند.

نقوی: دو ملت واقعاً دوستدار هم هستند

در ادامه این دیدار سیدمحسن نقوی، وزیر کشور پاکستان گفت: شاهد ایستادگی شما در مذاکرات اسلام آباد بر منافع ملی ایران و در عین حال تلاش برای حل و فصل مشکلات بودیم.

وی افزود: ملت های دو کشور پیش از این هم به یکدیگر نزدیک بودند اما الان نزدیکتر شده و من احساس می کنم دو ملت واقعا دوستدار هم هستند و پاکستانی ها شبانه روز برای موفقیت دولت و ملت ایران دعا می کنند.

نقوی ادامه داد: در حال حاضر سخت ترین مسئولیت به شما سپرده شده، ما در اسلام آباد شاهد بودیم که شما در مذاکرات بر منافع ملی ایران ایستادگی کرده و در عین حال برای حل و فصل مشکلات تلاش کردید.

وزیر کشور پاکستان ابراز امیدواری کرد که پاکستان بتواند مذاکرات را به سرانجام برساند.

منبع خبر: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24