Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

گزارش‌های تازه حاکی از بروز اختلاف قیمت در فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش است. مشتریان از محاسبه قیمت‌های جدید برای کالاهای قدیمی و همچنین دریافت هزینه نایلکس گلایه‌مندند. جزئیات این تخلفات و چرایی تداوم آن را در این گزارش بخوانید.

قبل از خروج از افق کوروش، فاکتور را چک کنید؛ سناریویِ تکراریِ قیمت‌هایِ دوگانه!

بورس24 : حواشیِ فروشگاه‌های زنجیره‌ای «افق کوروش» تمامی ندارد. با وجود وعده‌های قبلی مبنی بر اصلاح سیستم‌های قیمت‌گذاری، گزارش‌های ارسالیِ کاربران نشان می‌دهد که «اختلاف قیمت بین برچسبِ روی کالا و فاکتورِ نهایی»، همچنان در برخی شعب به قوت خود باقی است؛ اتفاقی که حالا با دریافت هزینه‌های عجیب برای «نایلکس»، کاسه‌ی صبرِ مشتریان را لبریز کرده است.

اختلاف ۱۰ هزار تومانی در یک خرید ساده!

ماجرا ساده اما پرمعناست؛ مشتریان گزارش می‌دهند که قیمت کالاهای قدیمی با نرخ جدید در سیستمِ صندوق محاسبه می‌شود. در یک نمونه مستند که تصویر آن نیز موجود است، یک بطری آب آشامیدنی با قیمت درج‌شده‌ی ۵۵ هزار تومان، در صندوق ۶۵ هزار تومان محاسبه شده است. با وجود اعمال ۵۰۰ تومان تخفیف، مشتری همچنان مجبور به پرداخت ۹,۵۰۰ تومان اضافه شده است؛ یعنی عملاً ۱۰ هزار تومان جریمه برای مشتری بابتِ قصورِ فروشگاه!

یکی از شهروندان در این باره می‌گوید: «این مشکل بارها تکرار شده و فروشگاه هم می‌داند؛ اما انگار اصلاحِ این روند در اولویت نیست. فروش جنس قدیمی با قیمت جدید، آن هم وقتی مدام ادعایِ استانداردهای حرفه‌ای دارید، به هیچ عنوان قابل توجیه نیست.»

از نایلکس‌های ۲۵۰۰ تومانی تا تکرارِ بی‌اعتمادی

در کنارِ بازیِ قیمت‌ها، دغدغه جدیدی به نام «هزینه نایلکس» نیز به لیست اعتراضات اضافه شده است. دریافت ۲,۵۰۰ تومان برای نایلکس کوچک و ۳,۵۰۰ تومان برای نایلکس بزرگ، در حالی که بسیاری از فروشگاه‌های مدرنِ دنیا هزینه‌ای بابت کیسه پلاستیکی دریافت نمی‌کنند (یا مبالغ بسیار ناچیزی می‌گیرند)، حالا به یکی از سوژه‌های داغ نارضایتی تبدیل شده است.

آیا «افق» حقوق مصرف‌کننده دارد؟

کارشناسان خرده‌فروشی معتقدند رفع این چالش، نیازمندِ هیچ تکنولوژی پیچیده‌ای نیست. کافی است کالاهای قدیمی با برچسب‌های مشخص، جداگانه مدیریت شوند یا در لحظه ثبت، سیستمِ صندوق اجازه قیمت‌گذاری سلیقه‌ای یا ناهماهنگ را ندهد.

با این حال، تداوم این رویه در شعبِ فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش، این پرسشِ جدی را ایجاد کرده است: آیا اعتمادِ مشتری، قربانیِ سودهایِ خُردی شده است که در سبدِ خریدِ روزانه پنهان شده‌اند؟

منبع خبر: پرشین خودرو

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24