Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

Bourse24 Ads 304

رئیس هیات مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی ایران در واکنش به ادعاهای واهی دونالد ترامپ، در پستی به زبان انگلیسی در صفحه شخصی خود در شبکه ایکس نوشت: باید به تعهداتی که داده شده عمل شود، بدون هیچ اما و اگر و بهانه‌ای.

قالیباف در پاسخ به ترامپ؛ بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود

بورس24 : رئیس هیات مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی ایران در واکنش به ادعاهای واهی دونالد ترامپ، در پستی به زبان انگلیسی در صفحه شخصی خود در شبکه ایکس نوشت: باید به تعهداتی که داده شده عمل شود، بدون هیچ اما و اگر و بهانه‌ای.

محمدباقر قالیباف جمعه شب ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ اضافه کرد: برای توافق نزدیک پیش‌رو راه دیگری نیست. هر کسی درنهایت چیزی را درو می‌کند که کاشته است.

ص

ترامپ روز جمعه در شبکه تروث سوشال مدعی شد: مفادی که ایران در اختیار «رسانه‌های جعلی» قرار داده، هیچ ارتباطی با مفادی که به صورت مکتوب بر سر آن توافق شده ندارد.

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: آنچه آنها گفته‌اند، از جمله بیانیه ضعیف و رقت‌انگیزشان درباره توافق، هیچ ارتباطی با واقعیت ندارد. با آنها چیزی به نام مذاکره با حسن نیت وجود ندارد.

سید عباس عراقچی نیز روز جمعه (۲۲ خرداد) در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «تفاهم‌نامه اسلام‌آباد هیچگاه تا این حد به نهایی شدن نزدیک نبوده است. تا زمان تکمیل و نهایی شدن آن، رسانه‌ها باید از گمانه‌زنی درباره محتوای آن خودداری کنند.»

عراقچی تاکید کرد: «در راستای رویکرد مسئولانه و شفاف ما، تمامی جزئیات در زمان مقتضی با عموم مردم به اشتراک گذاشته خواهد شد.»

پس از آن، ترامپ پیام عراقچی را در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود بازنشر کرد.

منبع خبر: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24