Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ذوب روی اصفهان با نماد «فروی» با حضور حدود ۵۸ درصد از سهامداران برگزار شد و در پایان، سهامداران با پیشنهاد هیئت‌مدیره مبنی بر تقسیم سود ۳۵ ریالی به ازای هر سهم موافقت کردند.

تقسیم سود ۳۵ ریالی در مجمع فروی / تشریح پروژه‌های توسعه‌ای و برنامه افزایش سرمایه

بورس24 : مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ذوب روی اصفهان با نماد «فروی» با حضور حدود ۵۸ درصد از سهامداران برگزار شد و در پایان، سهامداران با پیشنهاد هیئت‌مدیره مبنی بر تقسیم سود ۳۵ ریالی به ازای هر سهم موافقت کردند.

مجمع عادی سالیانه شرکت ذوب روی اصفهان روز یکشنبه ۳۱ خردادماه ۱۴۰۵ با حضور ۵۷.۶۶ درصد از سهامداران در تهران و در مرکز همایش‌های مدیریت صنعتی برگزار شد. در این مجمع آقای خرم‌نژاد به عنوان رئیس مجمع، آقایان یحیی‌آبادی و احمدی به عنوان ناظران و آقای چراغی مدیرعامل شرکت به عنوان دبیر جلسه حضور داشتند.

جلسه مجمع پس از تعیین اعضای هیئت‌رئیسه با ارائه گزارش فعالیت هیئت‌مدیره و تشریح عملکرد شرکت در سال مالی ۱۴۰۴ آغاز شد و در ادامه گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی قرائت شد. پس از بررسی موارد مطرح شده، صورت‌های مالی شرکت به تصویب سهامداران رسید.

بررسی وضعیت مالی و دعاوی حقوقی

در جریان قرائت گزارش حسابرس، به برخی مباحث مالیاتی شرکت نیز اشاره شد. بر اساس توضیحات ارائه شده، شرکت نسبت به عدم اعمال برخی معافیت‌های مالیاتی اعتراض کرده و این موضوع در حال پیگیری است.

مدیریت شرکت همچنین در خصوص دعاوی حقوقی اعلام کرد که پرونده مفتوحی علیه شرکت وجود ندارد و پرونده‌های پیشین نیز با رأی به نفع شرکت خاتمه یافته و افشای لازم در این خصوص انجام شده است.

پروژه‌های توسعه‌ای و برنامه افزایش سرمایه

یکی از محورهای مورد پرسش سهامداران در مجمع، پروژه‌های مرتبط با افزایش سرمایه شرکت بود. بر اساس گزارش ارائه شده، شرکت در قالب برنامه افزایش سرمایه سه پروژه را دنبال می‌کند.

پروژه نخست طرح «بیلیداف» یا BZS است که با اضافه کردن آهک، امکان استخراج فلز از باطله‌ها را فراهم می‌کند. به گفته مدیریت شرکت، با توجه به حجم باطله‌های ایجاد شده در سال‌های گذشته، اجرای این طرح می‌تواند به افزایش تولید و کاهش بهای تمام‌شده محصولات منجر شود.

همچنین شرکت برنامه راه‌اندازی انبار بورس کالا برای گواهی سپرده روی را دنبال می‌کرد که با توجه به کاهش قیمت گواهی سپرده، اجرای این برنامه در مقطع فعلی متوقف شده است.

در خصوص افزایش سرمایه نیز اعلام شد این افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات حال شده سهامداران برنامه‌ریزی شده و شرکت در انتظار دریافت مجوز از سازمان بورس است.

برنامه نیروگاه و مدیریت ناترازی انرژی

مدیریت شرکت در مجمع به موضوع ناترازی انرژی نیز اشاره کرد و اعلام شد که شرکت با راه‌اندازی نیروگاه، در زمان قطعی برق امکان تأمین برق مورد نیاز خود را خواهد داشت و به این ترتیب توقف تولید رخ نخواهد داد.

به گفته مدیران شرکت، احداث نیروگاه می‌تواند به حفظ سطح تولید و استمرار فرآیندهای تولیدی در زمان محدودیت‌های انرژی کمک کند.

وضعیت فروش داخلی و صادرات شمش

در بخش دیگری از مجمع، سهامداران در خصوص وضعیت فروش صادراتی شمش روی سوالاتی مطرح کردند. مدیریت شرکت اعلام کرد که بخش عمده فروش محصولات از طریق بورس کالا انجام شده و بخشی از تولید نیز صادر می‌شود.

بر اساس توضیحات ارائه شده، میزان صادرات شرکت به شرایط نرخ‌های جهانی و نرخ ارز وابسته است. در ۹ ماهه سال گذشته به دلیل پایین بودن نرخ ارز توافقی، فروش در بازار داخلی بهینه‌تر بوده، اما در سه‌ماهه پایانی سال با کاهش فاصله میان نرخ ارز آزاد و توافقی، صادرات صرفه اقتصادی پیدا کرده و انجام شده است. به گفته مدیریت شرکت، هر زمان که صادرات بهینه باشد این مسیر دنبال خواهد شد.

افزایش موجودی پایان سال

در پاسخ به پرسش سهامداران درباره افزایش موجودی پایان سال نیز عنوان شد که به دلیل برخی اتفاقات در پایان سال، امکان فروش کامل محصولات وجود نداشته و در نتیجه سطح موجودی‌ها افزایش یافته است.

همچنین اعلام شد حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از موجودی پایان سال مربوط به خرید زغال‌سنگ در ماه پایانی سال ۱۴۰۴ بوده است. این خرید در راستای مدیریت هزینه‌های تولید انجام شده و در حال حاضر نرخ زغال‌سنگ نسبت به زمان خرید در اسفندماه حداقل ۲۰ درصد افزایش یافته است.

تصویب صورت‌های مالی و انتخاب حسابرس

در ادامه دستور جلسه مجمع، صورت‌های مالی سال مالی ۱۴۰۴ با موافقت سهامداران عمده به تصویب رسید. همچنین معاملات موضوع ماده ۱۲۹ قانون تجارت بدون مشارکت ذی‌نفعان در رأی‌گیری، توسط سایر سهامداران تصویب شد.

در این مجمع مؤسسه حسابرسی «امجد تراز» به عنوان حسابرس و بازرس قانونی شرکت برای مدت یک سال انتخاب شد و مؤسسه حسابرسی «آگاهان و همکاران» نیز به عنوان بازرس علی‌البدل برگزیده شد.

همچنین روزنامه «دنیای اقتصاد» به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت انتخاب شد.

تصویب سود نقدی و پاداش هیئت‌مدیره

در پایان مجمع، پیشنهاد هیئت‌مدیره مبنی بر تقسیم ۱۰ درصد از سود محقق شده سال مالی ۱۴۰۴ معادل ۳۵ ریال به ازای هر سهم به تصویب سهامداران رسید.

همچنین پاداش هیئت‌مدیره به مبلغ ۴۷۲ میلیون تومان به صورت ناخالص و در وجه اعضای حقوقی تصویب شد. حق حضور ماهانه اعضای غیرموظف هیئت‌مدیره نیز ۲۰۰ میلیون ریال به ازای هر جلسه و برای کمیته‌های تخصصی ۱۵۰ میلیون ریال تعیین شد.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24