Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

آتش‌بس میان ایران و آمریکا در حالی وارد روز هشتاد و پنجم شده که بر اساس گزارش‌ها، ایران و عمان درحال پیشبرد طرحی برای وضع کارمزد برای کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز هستند. همچنین العربیه می‌گوید ایران در پایان هفته ۳ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدودشده خود را دریافت می‌کند.

انتقاد قالیباف از رادیکال‌ها: بیش از این، مردم را آزار ندهید، حرف‌های ترامپ را هم غرغره نکنید | برخی نه در دیپلماسی به کشور کمک می‌کنند، نه در جنگ

بورس24 : آتش‌بس میان ایران و آمریکا در حالی وارد روز هشتاد و پنجم شده که بر اساس گزارش‌ها، ایران و عمان درحال پیشبرد طرحی برای وضع کارمزد برای کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز هستند. همچنین العربیه می‌گوید ایران در پایان هفته ۳ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدودشده خود را دریافت می‌کند.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس هیئت مذاکره‌کننده ایران طی سخنانی خطاب به رادیکال‌ها گفت: بیش از این، مردم را آزار ندهید، حرف‌های ترامپ را هم غرغره نکنید. برخی نه در دیپلماسی به کشور کمک می‌کنند، نه در جنگ.

بخشهایی از اظهارات وی به شرح زیر است:

در گفت‌وگوهای زوریخ  آزادسازی اموال تسریع و تعلیق تحریم‌ها انجام شد، اگر نمی‌رفتیم نمی‌گفتند قالیباف شروط چه شد؟

رهبر انقلاب در پیام خود با درایت تاکید کردند که ایشان و مردم منتظر تحقق شروط تفاهم هستند، در این شرایط من چه کنم؟ شروط را پیگیری نکنم؟! 

کسانی هستند که نه در دیپلماسی به کشور کمک می‌کنند و نه در جنگ  اما من ایستاده‌ام تا هم بجنگم و هم دیپلماسی را انجام دهم

بیشتر از این آزار ندهید و حرف‌های ترامپ را هم غرغره نکنید و اجازه دهید مردم آرامش داشته باشند و به جمهوری اسلامی افتخار کنند

خونخواهی امام شهید ما آزادی قدس است و برای آن باید لبنان را حفظ کنیم و با شعار نمی‌شود خون‌خواهی کرد

 دشمن ما جز زبان قدرت فهم دیگری ندارد و ما باید باقدرت با او برخورد کنیم

من وظیفه دارم برای همه مردم ایران که با هر سلیقه و دین در سایه جمهوری اسلامی زندگی می‌کنند، نوکری کنم

ما وظیفه داریم مشکلات اقتصادی را حل و امنیت کشور را تامین کنیم 

 امروز بیش از هرچیز وحدت برای ما مهم است

 اتحاد مقدس حول رهبر انقلاب معنی دارد و هیچ خیمه‌ای جز خیمه ولایت، خیمه امیرالمؤمنین نیست

 ما خودمان در مجلس قانون تصویب کردیم؛ شورای عالی امنیت ملی هم مصوبه دارد. بر اساس این قانون، به هیچ عنوان به سایت‌هایی که بمباران شده و آسیب دیده‌اند، دسترسی داده نمی‌شود. این قانون است.

ما هیچ امتیازی بیشتر از دسترسی‌هایی که شورای عالی امنیت ملی تعیین کرده، نمی‌دهیم. طبق قانون، تعیین سطح دسترسی‌ها بر عهده شورای عالی امنیت ملی است و آن هم چارچوب آن را مشخص کرده است.

 در حال حاضر، آن‌ها فقط در دو مورد حق دسترسی دارند؛ یکی نیروگاه بوشهر و دیگری راکتور تهران. دسترسی‌ها فقط در همین حد بوده است و ما نسبت آن متعهد هستیم.

ونس: در حال حاضر، مذاکرات به خوبی پیش می‌رود / کسانی که به دولت به‌خاطر مذاکره حمله می‌کنند، همان افرادی هستند که ما را تشویق می‌کردند چند بمب دیگر هم روی جاهایی مثل افغانستان بیندازیم

۱۴۰۵/۰۴/۱۰ - ۲۱:۱۶

جی‌دی ونس، معاون رئیس جمهور امریکا درباره ایران گفت: در حال حاضر، مذاکرات به خوبی پیش می‌رود.

به گزارش «انتخاب»؛ بخشهایی از اظهارات وی به شرح زیر است:

چیزی که در مورد کسانی که به دولت به‌خاطر مذاکره حمله می‌کنند متوجه شدم این است که آن‌ها دقیقاً همان افرادی هستند که ما را تشویق می‌کردند چند بمب دیگر هم روی جاهایی مثل افغانستان بیندازیم.

آن‌ها هرگز حاضر نشدند بگویند اصلاً برای چه هدفی بمب می‌انداختیم.

یکی از چیزهایی که در دوران خدمتم در تفنگداران دریایی ایالات متحده بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ یاد گرفتم این است که گاهی فرماندهانی داشتیم که از شما می‌خواستند به جنگ بروید اما در نهایت مأموریت روشنی به شما نمی‌دادند.

و یکی از دلایلی که به کاری که رئیس‌جمهور ایالات متحده در این ۱۸ ماه گذشته انجام داده افتخار می‌کنم این است که وقتی از شما خواسته به جنگ بروید، مأموریتی مشخص و تعریف‌شده به شما داده، از شما خواسته آن را به انجام برسانید، و از همه مهم‌تر، ابزارهایی در اختیارتان گذاشته تا حسابی دشمن را از پا دربیاورید و سالم به خانه برگردید.

اگر ایرانی‌ها تلاش کنند برنامه هسته‌ای‌شان را بازسازی کنند، رئیس‌جمهور گزینه‌هایی در اختیار دارد.

اگر ایرانی‌ها همسایگان خود را تهدید کنند یا تروریسم را تأمین مالی کنند، ما گزینه‌هایی داریم.

اما چیزی که هرگز نباید انجام دهیم این است که فقط برای بمب انداختن، بمب بیندازیم. و این کاری‌ست که رئیس‌جمهور هرگز از شما نخواهد خواست.

بله، او از شما خواهد خواست به جنگ بروید. اما وقتی از شما می‌خواهد به جنگ بروید، دقیقاً به شما خواهد گفت برای چه هدفی می‌روید. و به نظر من این چیزی‌ست که باید از رهبری سیاسی‌تان انتظار داشته باشید.

ما نگران مسئله هسته‌ای هستیم. درباره‌اش شروع به گفت‌وگو می‌کنیم.

در حال حاضر، مذاکرات به خوبی پیش می‌رود.

منبع خبر: انتخاب

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24