Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

دبیرکل خانه صمت از افزایش محدودیت برق صنایع به دو روز در هفته خبر داد.

خبر جدید درباره وضعیت برق صنایع/ خاموشی به ۲ روز در هفته رسید

بورس24 : آرمان خالقی، با اشاره به آخرین وضعیت تامین برق صنایع، اظهار کرد: در حال حاضر، محدودیت تامین برقواحدهای صنعتی به دو روز در هفته رسیده و پیش‌بینی می‌شود همانند سال گذشته، این محدودیت در ادامه به بازه زمانی عصر تا نیمه‌شب نیز گسترش یابد.

وی افزود: با وجود اینکه طی ماه‌های گذشته از سوی صنایع و خانه صمت پیشنهاد جایگزینی روزهای تعطیل با روزهای خاموشی صنایع ناشی از ناترازی برق مطرح شده بود، اما تاکنون هیچ تمهیدی در این زمینه اندیشیده نشده و اقدامی برای اجرای آن صورت نگرفته است.

دبیرکل خانه صمت ادامه داد: بر اساس این طرح، پیشنهاد شده که روزهای خاموشی صنایع به‌عنوان روز تعطیل واحدهای تولیدی در نظر گرفته شود و در مقابل، امکان فعالیت در روز تعطیل جایگزین، از جمله روز جمعه، بدون تحمیل هزینه‌های مازاد ناشی از اضافه‌پرداخت حقوق و دستمزد فراهم شود تا بخشی از زیان انباشته صنایع ناشی از محدودیت برق تعدیل و بهره‌وری واحدهای تولیدی حفظ شود؛ اما این پیشنهاد تاکنون اجرایی نشده است.

خالقی تصریح کرد: این پیشنهاد در مراحل مختلف به وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت نیرو، ستاد تسهیل و سایر نهادهای ذی‌ربط ارائه شده، اما تا امروز به نتیجه مشخصی نرسیده است. با این حال، در تلاش هستیم از طریق رایزنی با ریاست‌جمهوری، این موضوع را پیگیری کنیم چراکه خوشبختانه در مکاتبات و پیگیری‌های انجام‌شده قبلی، همراهی و پیگیری‌های مثبتی نسبت به پیشنهاد قبلی صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از اجرای این پیشنهاد به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مربوط می‌شود؛ چراکه موضوع به روزها و ساعات کاری واحدهای تولیدی ارتباط دارد. با این حال، از آنجا که طی این مدت مجلس شورای اسلامی فعال نبوده، وزارت کار نیز امکان پیگیری این موضوع را نداشت؛ چراکه تغییر در روزهای تعطیل و مقررات مرتبط، مستلزم اصلاح یا تسهیل قانون مصوب مجلس است.

دبیرکل خانه صمت در پایان گفت: بنابراین، این موضوع یا باید در سطح سران قوا مورد بررسی قرار بگیرد و یا در دستور کار مجلس شورای اسلامی باشد تا به یک سازوکار مشخص و قانونی برسد و امیدواریم با آغاز دوباره فعالیت مجلس، این پیشنهاد نیز تعیین تکلیف شده و به نتیجه برسد.

منبع خبر: ایسنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24