Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

آمریکا با بیان اینکه تنگه هرمز یک آبراه بین‌المللی است، بار دیگر با تکرار ادعاهای ضد ایرانی مدعی شد که تهران هیچ اختیاری برای تعیین مسیر تردد کشتی‌های تجاری در این گذرگاه ندارد.

سنتکام: ایران اختیاری برای تعیین مسیر کشتی‌ها در هرمز ندارد | هزار کشتی با حمایت آمریکا از تنگه هرمز عبور کرده‌اند

بورس24 : آمریکا با تکرار ادعاهای خود درباره تنگه هرمز، مدعی شد این گذرگاه یک آبراه بین‌المللی است و ایران اختیاری برای تعیین مسیر تردد کشتی‌های تجاری ندارد.

آمریکا با بیان اینکه تنگه هرمز یک آبراه بین‌المللی است، بار دیگر با تکرار ادعاهای ضد ایرانی مدعی شد که تهران هیچ اختیاری برای تعیین مسیر تردد کشتی‌های تجاری در این گذرگاه ندارد.

ادعاهای جدید سنتکام درباره تنگه هرمز

به گزارش ایرنا، ارتش آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی (هفتم مرداد) اعلام کرد که سپاه پاسداران همچنان از کشتی‌های بین‌المللی می‌خواهد تنها از مسیرهای مورد تأیید این نیرو در تنگه هرمز استفاده کنند.

سازمان موسوم به سنتکام با رد این موضوع مدعی شد: تنگه هرمز یک آبراه بین‌المللی است و سپاه پاسداران هیچ اختیاری برای تعیین مسیر تردد کشتی‌های تجاری ندارد.

این نهاد نظامی آمریکایی همچنین ادعا کرد که کشتی‌های تجاری همچنان با حمایت نیروهای آمریکایی از تنگه هرمز عبور می‌کنند.

ادعای عبور هزار کشتی از تنگه هرمز

سنتکام مدعی شد از اوایل ماه مه تاکنون، حدود هزار کشتی و ۵۰۰ میلیون بشکه نفت خام با حمایت این فرماندهی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند.

پیش از این نیز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در گفت‌وگو با فاکس‌نیوز مدعی شده بود: «فقط کشتی‌هایی که ما می‌خواهیم از تنگه عبور می‌کنند. ایران تنگه را کنترل نمی‌کند، ما تنگه را کنترل می‌کنیم.»

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که شرکت‌های اطلاعات دریایی گزارش می‌دهند کشتی‌ها همچنان از مسیر تعیین‌شده از سوی ایران در تنگه هرمز عبور می‌کنند.

تأکید ایران بر امنیت منطقه‌ای تنگه هرمز

آمریکا از ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ (هفتم جولای ۲۰۲۶) در پی ادعای حمله به تعدادی از شناورهای عبوری از جنوب تنگه هرمز، حملات خود علیه ایران را از سر گرفت و محاصره دریایی را نیز از ساعت ۲۳:۳۰ روز ۲۳ تیرماه بار دیگر آغاز کرد.

ارتش آمریکا به دستور دونالد ترامپ، ۱۳ شب پیاپی با ادعای تأمین امنیت تنگه هرمز به خاک ایران حمله کرد که با پاسخ نیروهای مسلح ایران روبه‌رو شد و در نهایت این حملات متوقف شد.

واشنگتن با ادعای دفاع از «آزادی کشتیرانی» و اجرای عملیات فریب برای کشتی‌های تجاری، حضور خود در منطقه را توجیه می‌کند؛ در مقابل، ایران تأکید دارد امنیت تنگه هرمز باید بر پایه همکاری کشورهای ساحلی و بدون مداخله نظامی قدرت‌های خارجی تأمین شود.

منبع خبر: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24