Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 310
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

در نخستین فصل دوره جاری مجموع تناژ تولید «فخوز» برابر با 782 هزار تن گزارش شده بود اما در تیر ماه این پارامتر بنیادی به حوالی 514 هزار تن رسیده که مبین یک ریکاوری قابل ملاحظه و شتاب گیری فرآیند تولید در شرکت است؛ عملا 66% از تولید فصل گذشته تنها در یک ماه کاور شده است.

در گزارش تیر ماه فولاد خوزستان یک نکته مهم نهفته است!

بورس24 : در نخستین فصل دوره جاری مجموع تناژ تولید «فخوز» برابر با 782 هزار تن گزارش شده بود اما در تیر ماه این پارامتر بنیادی به حوالی 514 هزار تن رسیده که مبین یک ریکاوری قابل ملاحظه و شتاب گیری فرآیند تولید در شرکت است؛ عملا 66% از تولید فصل گذشته تنها در یک ماه کاور شده است.

عملکرد شرکت در تیر ماه بالغ بر 12.5 هزار میلیارد تومان درآمد به همراه داشته است. توجه فرمایید که کل درآمدهای فصل گذشته برابر با 22.8 همت بوده و این یعنی «فخوز» توانسته 55% از کل درآمد های فصل قبل را تنها در یک ماه پوشش دهد.

با این رقم درآمدی در تیر ماه، ارزش درآمدهای تجمیعی شرکت در اسکیل 4 ماهه 1405 به بیش از 35.4 هزار میلیارد تومان رسیده که در قیاس با دوره مشابه از رشد 5.7 همتی حکایت دارد. این رشد درآمدی و افزایش تولید در تیر ماه در شرایطی حاصل شده که شرکت در دوران جنگ رمضان، مورد حمله مستقیم دشمن قرار گرفته است.

در تیر ماه بخش اعظم درآمد «فخوز» از فروش اسلب حاصل شده است. هر تن از این محصول به نرخ تقریبا 66.7 میلیون تومان معامله شده که نسبت به متوسط نرخ فروش بهار یعنی 63.2 میلیون تومان، بالاتر بوده است. البته بر اساس دیتای بورس کالا، اسلب یا همان تختال «فخوز» در تاریخ 14 مرداد ماه به نرخ 69.3 میلیون تومان انجام شده است. نکته قابل ملاحظه در خصوص محصول اسلب آن است که در دوره مشابه (4 ماهه 1404) تناژ فروش این محصول برابر با 292 هزار تن بوده و اکنون با توجه به شرایط جنگی، تناژ فروش 4 ماهه تقریبا 314 هزار تن گزارش شده و عملا بیش از 21 هزار تن رشد فروش را شاهد هستیم.

در رابطه با شمش بلوم و بیلت نیز نرخ فروش داخلی در تیر ماه برابر با 56.7 میلیون تومان بوده که مجددا نسبت به متوسط نرخ فروش بهار یعنی 54.3 میلیون تومان بالاتر بوده است. آخرین معامله شمش بلوم و بیلت «فخوز» در بورس کالا نیز به نرخ 62.5 میلیون تومان در تاریخ 12 مرداد انجام شده است.

در هر دو محصول اسلب و شمش بلوم و بیلت شاهد انحراف مثبت نرخ های فروش هستیم! بدین صورت که نرخ های فروش واقعی در تیر ماه نسبت به نرخ های پیش بینی شده در بودجه بالاتر بوده است. تیم مدیریتی در بودجه 9 ماهه برآورد کرده شرکت تقریبا 2.65 میلیون تن محصول در بازار های داخلی و صادراتی خواهد فروخت. در تیر ماه، تناژ فروش مجموعه برابر با 284 هزار تن بوده و تقریبا 11% از این بودجه را کاور کرده است. این بودجه 9 ماهه تارگت درآمدی 154.8 همتی دارد که البته با توجه به انحراف مثبت نرخ های فروش، احتمال تعدیل مثبت در رقم درآمد مجموعه بالاست.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24